Friday, April 20, 2012

Gambar Candid Zana Adieyza!!




Terjumpa gambar ni dalam telefon officemate.. nak menunjukkan yang budak bolat berangan nak kurus dengan minum air limau.. time aku tengah syok membebel boleh pulak dia ambik gambar ni kan.. 

Candid! aku x berapa suka candid sebab takut nak tengok muka aku tanpa senyuman.. boleh gitu?? hihihi..

Tapi kadang2 gambar candid boleh buat kita gelak kan? kelakar bila tengok gambar kita yang macam belum sedia tu.. jap eh,nak tunjuk beberapa gambar candid aku..
 



Kalau dah jumpa member memang harus ada gambar kecoh2 macam ni kan.. seronok!!




Gambar masa konvo.. tengah gaduh dengan member sebab diaorang nak curi teddy bear kat bunga konvo tu.. menjerit la aku kan..




Gambar last ni memang x boleh bla.. dengan mulut ternganga.. yang encik adiey pulak tengah pandang apalah tu.. hahahahaha.. sangat kelakar tau!!!!


Korang ada gambar candid x? kalau ada, cuba tunjuk cikit.. hihihi.. anggap la ni tag dari aku untuk korang buat k.. hihihi

Nota Cinta: candid itu ikhlas.. setuju? hihihi.. berfalsafah la pulak petang2 jumaat ni..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. en adiey tu... gaya nakal je...tgk apa tuuuuuuuu...haa

    ReplyDelete
  2. pastu zana pulak cam bagi ceramah politik..hehehe...jgn marah tau

    ReplyDelete
  3. hikhik.... gmbr akak pun ada... kecoh je tunjuk2 apa tah.. ngeee :D

    ReplyDelete
  4. haha suka tgk gmbr yg last.. so u..hmm BE ada gmbr candid ke..? mesti buruk rupa..haha

    ReplyDelete
  5. gmbr dgn kwn2, zana yg pkai tudung ijau tu ke..?
    nmpk boolat sgt pp tu.. hiihi
    itu yg mahal tu zana ea..

    ReplyDelete
  6. semua pic ni ada cerita tsendiri n sweet2

    ReplyDelete
  7. hehe tetap tak berubah kak zana ni..hee

    ReplyDelete
  8. kak zana syg..

    hihi , lme qlah tak jenguk , akk sihat ?

    ReplyDelete
  9. suke jugak ambil pic terjah macam nie ..
    boleh tgk reaksi masing2 kan ..
    natural gituuuuuu ;))

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ