Thursday, February 17, 2011

CraB SticK PoPia & TemPe SticK


Petang2 ni jom layan gambar makanan..

Semalam aku ada tempah Crab Stick Popia.. aku tau tentang popia ni pun masa tengah syok2 blogwalking.. then calling2 untuk buat tempahan.. rupanya akak yang jual popia ni satu kementerian dengan aku, cuma lain bahagian & bangunan jer.. so penghantaran adalah percuma.. suka!!

Tengahari semalam dah dapat popia tu.. aku order 2 paket jer.. balik dengan penuh bersemangat terus masuk dapur goreng popia ni.. makan popia di waktu petang adalah terbaik!!!!

Kalau orang datang rumah secara mengejut, boleh jer goreng popia ni.. sebab popia ni sekejap jer dah masak.. budak2 mesti suka popia ni..

Then semalam jugak sempat beli Tempe Stick.. aku ni memang suka makan tempe ok.. kalau dapat tempe goreng & cicah dengan sambal kicap pun dah cukup sedap bagi aku.. so sebagai peminat tempe, haruslah support produk berkaitan tempe ni kan.. hihihihi

Tempe Stick dari Mr Tempe ni aku beli kat Mydin.. harga RM8.50.. masa beli tu memang ramai yang beli Tempe Stick ni.. rupanya ramai gak peminat tempe ni kan.. hihihi


Semalam lepas goreng popia tu, gorenglah Tempe Stick tu.. since dah goreng popia so goreng Tempe Stick cikit jer la.. sekejap jer dah habis..

Layan Tempe Stick & Crab Stick Popia di waktu petang sambil cicah sos memang terbaik!!!!!!!!!



www.tips-fb.com
Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. npk sedap...senang klo ader tetamu dtg mgejut..leh hidangkan....bgus nih...harus carik gak!wt stok..hehehe

    ReplyDelete
  2. cam bes jekkk popia tu uh uh mmg layan klu mkn petang2. besnyeee nampakk

    ReplyDelete
  3. zana, tq sudi order n tq sudi wat entry.... akak nak copy gambo popia bleh? nak letak kat blog akak...

    ReplyDelete
  4. broe_ayla, memang sedap lagi2 bila mkn waktu petang sambil borak2.. layannnnnn..

    ReplyDelete
  5. dd, nak order call jer akk tu.. makan di waktu ptg lps balik keje.. nikmat oooo...

    ReplyDelete
  6. mamalyna, ur welcome.. nanti zana nak order lagi la.. sedap n sesuai sediakan utk tetamu yg dtg secara mengejut.. hihihi.. leh jer ambik gambar ni.. x kisah pun...

    ReplyDelete
  7. haah ek, klu ada tetamu datang senang kan, goreng je.. good idea ;)

    ReplyDelete
  8. faiz farish, ko order utk aku then aku tlg makankan utk ko.. hihihihi..

    ReplyDelete
  9. lierose~qiemi, betul tu... sekejap jer dah siap.. tetamu pun x tunggu lama..

    ReplyDelete
  10. tempe stick..?? x pnh dgr pon....

    ReplyDelete
  11. N, yup.. tempe stick dr mr tempe.. baru jugak kot sbb masa zana beli mmg siap boleh rasa dulu.. org yg tlg promote pun ada.. ramai yg beli tau..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ