Monday, February 28, 2011

Update, Reply & Blogwalking

Assalamualaikum semua.. selamat pagi!! Hope hari ni akan lebih baik & ceria dari hari semalam..

Just nak mintak maaf sebab hari ni akan lewat cikit untuk blogwalking.. 3 hari xmasuk office so kenalah siapkan semua keje yang tertangguh tu dulu.. selagi x siap, hati x boleh nak tenang.. so kalau hati x tenang, macamne nak blogwalking kan??

InsyaAllah lepas dah siap keje yg tertangguh tu nanti, aku akan blogwaking k.. insyaAllah juga akan reply semua comment2 kat blog ni..

Buat masa ni kena siapkan keje dulu.. hope dapat siapkan dalam masa terdekat ni..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. akupun x singah sini 2 hari... sory. bz ngan penat hehehehe

    ReplyDelete
  2. utamakan kerja dulu..nnt bos marah...hehe

    ReplyDelete
  3. faiz farish, xpe... aku faham.. org baru mabuk bercinta la katakan.. hihihi

    ReplyDelete
  4. nuruljannah, betul tu.. even hati ni kat blog tp keje kena utamakan..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ