Thursday, February 10, 2011

100 BerTuaH!!



Terima kasih kepada nadia ar-rumaisha sebab sudi menjadi follower yg ke 100 utk blog ni..

Blog picisan macam aku ni, 100+ followers memang cukup bermakna.. sekurang-kurangnya aku tau masih ada yang sudi baca blog ni..

Tak kisah la kalau ada yang kata aku ni poyo sebab nak bagitau 100+ followers tu.. sebab aku tau blogger lain punya followers lagi ramai sampai cecah ribu2..

Apa yang aku cuba nak bagitau, aku hargai semua yang sudi support aku dalam blogging ni..

Macam yang aku janjikan dalam entri "menanti 100 followers", ada sesuatu untuk followers yang ke 100 tu.. apa yang sesuatu tu??

Tunggu tuan punya badan dapat hadiah tu baru aku boleh publish kat sini yer.. takut nanti tuan punya badan dah tau hadiah apa dia nak dapat.. so dah x surprise.. hihihihi..

Hope nadia sudi terima hadiah yang x seberapa dari zana tu..
thanks nadia sebab sudi follow blog zana ni..

Terima kasih jugak buat semua yang sudi follow blog picisan ni.. aku hargai sangat2..

Terima kasih jugak untuk silent readers & bloggers yg sudi tinggalkan komen kat blog ni.. komen2 tu semua sangat berharga bagi aku..

InsyaAllah hadiah akan dipos petang ni bersama2 hadiah untuk Miza Yusof (pemenang aDieyZa Give Away)

Thanks semua!! keep blogging ok!!

p/s: hope ada rezeki untuk berikan sesuatu yang istimewa untuk follower yang ke 200 pulak nanti (even jauh lagi..hihihihi)


15 comments:

  1. kalau aku Unfollow pastu Follow balik,mesti aku jd yg ke 100 kan? hehe Boleh...?

    ReplyDelete
  2. alaaa Ika lmbat follow la ahaks....

    ReplyDelete
  3. alaa dear, terharu tau.... nadia tggu hadiah tu....InsyaAllah dah sampai nadia inform ya dear

    ReplyDelete
  4. alololo.. takpe..sikit sikit nanti ramai la follower zana nanti..:)

    oh ye, zana tadi akak call awak, akak baca entry yg zana nak g pos hadiah tu kan. akak pun nak g pos brg. ingat nak tumpang sekali.. hahaha.. saje jelah, memain.. zana g kursus ek..:)

    ReplyDelete
  5. faiz, ko mmg sajer ngada2 kan.. xboleh2..

    ReplyDelete
  6. afikah aziz, xpelah dear.. still follow akk kan.. mana tau ada rezeki akk buat GA lg ker..hihihi

    ReplyDelete
  7. hehehe...klu gitu nk tggu 200 la,br follow...ngeh3x...

    btw,tq 4 following my blog eh...blog picisan jgk tue...

    ReplyDelete
  8. wow!best nye dpt adiah..congrate tuk pemenang ek :)

    sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

    ReplyDelete
  9. noraini aznan, sama2 blog picisan.. xpe2, kita improve skill blogging sama2 k..

    ReplyDelete
  10. bunga,xpe dear.. yg penting blogging.. followers tu as support jer kan..

    ReplyDelete
  11. honeysour, akk ada call eh?? pagi zana kursus, petang lak meeting.. nape xbagitau awal2 nak kirim.. tp zana x gie pun, husband yg tolong gie pjbt pos sbb zana ada meeting mengejut lak..

    ReplyDelete
  12. niesz, hadiah x seberapa la dear.. yg penting ikhlas kan.. keep blogging k..

    ReplyDelete
  13. Very good post! We will be linking to this great article on our website.
    Keep up the great writing. faxless payday loans
    Feel free to surf my site - payday loans linefeed

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...