Monday, February 14, 2011

KaRNiVaL WoW PuTRaJaYa - DaY 1 & 2


Ingat lagi tak entry tentang KarNiVaL WoW PuTRaJaYa? so selaku warga Putrajaya, haruslah aku pergi memeriahkan majlis..
Hari Sabtu tu cadangnya nak pergi petang.. sebab encik adiey nak tengok persembahan Tattoo ATM..

Bersemangat waja lah laki bini ni mengemas rumah pagi sampai tengahari sebab nak keluar petang tu.. sekarang makin cepat berhabuk la LoVeLyHoMe tu sebab kat kawasan berhampiran rumah tengah ada projek nak buat bangunan.. penat hari2 nak menyapu..

Lepas lunch & solat terus siap2 nak gie karnival.. sekali, hujan turun dengan lebatnya.. so hajat nak keluar dilupakan.. waktu hujan2 tido adalah best!! hihihihi..

Malam baru dapat keluar.. macam2 gerai ada.. kedai jual haiwan, pokok bunga, baju, tudung, makanan, ubat kesihatan, lukisan, kereta, kraftangan & macam2 lagi.. kedai untuk pengantin pun ada..

Dapat tengok bunga api malam tu.. malam tu terlalu ramai orang la.. sebabnya ada konsert sekali kan..

Hari ahad, pukul 3 dah ada kat karnival ni.. semata2 sebab nak teman encik suami tengok persembahan TaTToo ATM.. giler ramai orang, dengan panasnya masa tu..

Tapi aku semangat nak tengok sebab xpernah pun tengok persembahan Tattoo ni.. giler excited la kononnya..

Persembahan memang terbaik.. takut aku tengok!!

Macam2 aksi.. aksi naik motor pakai kasut roda la, tugu negara la, panjat tangga sambil naik motor, lompat atas 4 kereta la, gaya burung merak pun ada.. terbaik!!


Gambar yang kat bawah ni semua perempuan yang buat.. giler berani la minah2 ni..

Gambar kat bawah ni seramai 22 orang naik 1 motor.. aku lak yang risau tengok aksi diaorang.. then ada jugak gambar kat bawah ni yang mana seramai 33 orang naik 3 motor..


Memang best tengok persembahan diaorang even aku terpaksa berpanas untuk tengok persembahan ni..

So far, karnival ni ok jugaklah.. sebabnya Putrajaya ni kalau tak de karnival ni semua, memang sunyi sesangat.. lagi2 weekend..


Orang putrajaya pun pakat2 keluar Putrajaya.. sebabnya ada Alamanda jer.. so bila ada karnival ni, nampak meriah la cikit Putrajaya ni kan..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. k.nik xg sbb cuaca xmenentu, kejap pns terik, kejap ujan..

    tp menarik jgk ekk acara2 kt karnival tu..

    ReplyDelete
  2. k.nik, zana pun mula2 malas nak gie sbb kejap hujan kejap panas.. nasib baik time kitaorang nak gie tu cuaca terang, panas terik lg!

    ReplyDelete
  3. faiz farish, memang berani sesgt.. ada perempuan lak yg buat tu.. giler berani kan..

    ReplyDelete
  4. ayooo... kompem panas terik kan/ saye gi ari jumaat xleh bukak mate, panas memancorrr!!!

    ReplyDelete
  5. nuzul, mmg terik betul.. tp demi suami tetap kena bersemangat.. hihiihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ