Monday, February 7, 2011

NEW HP - XPERIA X8


Akhirnya berjaya jugak aku mempengaruhi diri sendiri utk tukar hp baru..

Ni la padahnya kalau terlebih rajin survey hp sana sini.. bila dah survey mesti ada yg berkenan..

Mula2 pandang jer.. then mula lah ada yg berkenan..

Dari mata turun ke hati.. hihihihi..


Xperia X8

Padahal new hp xde dalam wishlist 2011 pun.. tapi sebab dah jatuh hati, beli jer la.. beli masa nak raya cina.. so banyak discount..

Lagipun Xperia X8 ni murah jugak.. then aku mmg suka sony ericsson dari dulu.. so memang makin kuat la nafsu nak membeli Xperia X8 ni..

Function pun ok.. paling best lebih 5000 application boleh di download secara percuma.. mmg terbaik.. so aku sekarang mmg tgh giler mendownload sana sini.. seronok!!!


Cuma part yg x berapa best adalah touch screen.. aku bukannya suka sangat hp touch screen ni.. tapi dah berkenan so beli jugak la..

Leceh nak taip msg.. x boleh nak taip msg laju2 lagi dah lepas ni.. nak update blog guna hp Xperia X8 ni pun kena taip slow2..

Aku tengah cuba utk explore semua function hp Xperia X8 ni.. sbb xnak sekadar membeli sbb minat tapi x tau nak guna.. terasa membazir lak nnti..

Nak review tentang hp Xperia X8 ni sepenuhnya pun x boleh lagi la.. sebab aku x habis explore lagi.. hihihi..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Saya tag awak dalam GA...tak join pun tak pe...sekadar nak kongsi tips...terimakasih sebab sudi bace...

    http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/02/ini-yang-kami-amalkan-tips-untuk.html

    ReplyDelete
  2. cepat2 review..dah berkenan dah ni

    ReplyDelete
  3. hohho..zana setia gn SE..N setia gn NOKIA..ngee...tp xperia ni menarik gak..camera pon cun kan..

    ReplyDelete
  4. izzatul, thanks sbb sudi tag zana..

    ReplyDelete
  5. faiz farish, boleh jer.. tapi kena bayar sewa cikit.. hihihi

    ReplyDelete
  6. jiji, insyaAllah nnti aku cuba review yer..

    ReplyDelete
  7. N, husband zana peminat nokia mcm N jugak.. xpe2, N pun tgh tunggu N8 kan.. sabar k..

    ReplyDelete
  8. nadia pun suka sony and sangat kureng ngan hp touch screen...
    jari namo detect...
    sedey kan.... huhuhuh

    ReplyDelete
  9. nadia, samalah kita.. peminat SE.. best guna SE ni..

    mmg leceh guna touch screen..tp dah minat, zana beli jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  10. nadia mule2 ingat nak beli SE Aino tp bebaru ni kawan baek nadia beli Nokia E63, tengok cam okay gak funtion dia tp dia suggest nadia beli E72 lagi ok gambar dia... hihihi so ti mungkin berpaling la dari SE...hihihih

    ReplyDelete
  11. nadia, e72 mmg nampak smart.. nak beralih ke nokia eh.. xpe2, mana yg function lg ok, yg tu kita beli..

    ReplyDelete
  12. wah! bestnya kak :) miza sekarang nak beralih ke Nokia pulak. hehehe :)

    ReplyDelete
  13. miza, akk still suka SE.. tapi if nokia ada yg best nanti, maybe akk pun beralih angin kot.. hihihi.. tapi xperia ni memang sangat best..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ