Monday, February 28, 2011

Tahniah Puan DD!!


Tahniah DD, Kuku & family!!!

Tahniah di atas berita gembira yg baru diterima.. insyaAllah dengan kehadiran insan baru tu nanti akan membawa lebih kebahagiaan utk DD & Kuku..

DD ni blogger jugak.. antara blogger kegemaran aku.. everday nak baca kisah DD.. minat sangat dengan gaya penulisan DD.. so cute!!! aku follow blog dia dari dia bujang lagi.. sampailah sekarang DD dah disahkan mengandung..

Kitaorg rajin jugak e-mail utk tanya khabar & kongsi2 cerita.. since DD pun baru duduk kat Putrajaya, so aku banyak jugak la cerita tentang tempat makan yg best kat Putrajaya..

Selalunya aku akan comment kat blog DD.. dah rasa macam satu kewajipan pulak.. lain jer rasanya kalau x comment kat blog DD tu.. tapi nak dijadiakn cerita, masa aku gie kursus 3 hari kat Melaka tu, DD ada buat pengumuman tentang dia pregnant.. since line internet kat sana sangatlah teruk, so memang x sempat nak jenguk blog DD..

Weekend barulah dapat tau berita gembira ni.. sangat terharu.. berkali2 baca entry DD.. aku tumpang gembira dengan berita ni.. even kenal DD kat blog jer, tapi seolah2 aku dekat dengan DD..


Bila tau jer berita gembira ni, terus e-mail DD untuk ucap tahniah.. DD balas e-mail, tanpa aku sangka air mata mengalir.. terharu dengan isi kandungan e-mail dari DD.. she so sweet.. rasa bertuah dapat kenal DD..


Istimewa untuk DD, zana & encik suami doakan agar DD sentiasa sihat, ceria & dipermudahkan urusan sepanjang tempoh pregnant ni.. jaga diri baik2.. jangan lupa apa yg mama DD pesan.. jalani kehidupan seperti biasa ok.. CONGRATS DEAR!!!


6 comments:

  1. petang2 zana dah buat air mata orang dah bergenang :'( uwaaaaa

    :'(

    wpun dd dah cakap td, tp nak cakap jugak lagi sekali.. terima kasih zana sebab sudi membaca, mendengar dan melihat kehidupan dd selama ni. terima kasih sebab sentiasa berada di sisi dd secara virtual.. terima kasih sebab slalu jd org pertama comment kat entry dd, terima kasih untuk segalanya


    may our frenship last forever

    dan untuk zana dan suami yg baik hati, dd doakan korang jua merasa kegembiraan ini InsyaAllah, semoga korang sentiasa diberkati oleh Allah :)

    ReplyDelete
  2. zana, dd mmg cute sgt! akak dh jumpa dia masa raya tahun lps. sgt comel lor. kalu tgk dlm blog dh nmpak comel tp live lagi comel dan suara nya merdu sekali..hehehehe

    akak pun tumpang gembira dd dh pregnant. insyaallah masa kita akan tiba ;)

    ReplyDelete
  3. dd, xmo la nangis dear.. nanti baby pun nangis.. hihihi..

    dd, zana mmg suka la layan blog dd.. best sgt tau.. keep blogging ok.. esp skrg kena lebihkn cerita baby.. mesti lagi syok..

    hope perkenalan kita diberkati Allah hendaknya.. semoga doa dd dimakbulkan Allah.. zana & encik adiey sentiasa berdoa agar kami dapat rasa kegembiran tu jugak 1 hari nanti..

    ReplyDelete
  4. marinahunny, ye ke kak?? akk dah jumpa dd eh.. zana belum jumpa lagi.. tp plan nak jumpa tu adalah..

    mesti dd cute kan kak.. sebab dr gaya penulisan kat blog pun dah nampak sgt yg dd cute..

    ReplyDelete
  5. N, nanti NZa junior sebaya dgn baby dd.. hihihi.. leh geng kan.. dd mmg cantik & cute..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...