Monday, February 7, 2011

KemBaLi BerTuGaS & BloGGinG

Kembali bertugas selepas 10 hari bercuti.. sampai office terus bersihkan meja.. dah berhabuk, kalau nak tunggu cleaner boleh selsema aku dibuatnya..

Bila meja dah bersih terus bukak blog.. tapi xsempat nak blogwalking lagi.. tunggu ada masa terluang cikit nanti..

Hari ni boleh start blogging mcm biasa.. masa cuti line kat lampung x berapa nak ok.. then penyakit malas pun membuak2 sebab dah bz bergosip dgn family..

Mood nak bekerja hari ni masih ok.. cuma slow cikit la kot.. biasalah, dah cuti panjang.. hihihi..

Nanti ada masa aku update lagi.. nak buat keje dulu then nanti aku curi2 blogwalking yer..

6 comments:

  1. lamanya cuti..have a good monday nway... :)

    ReplyDelete
  2. zana,

    samala ngn k.nik. mood nk kerja tu masih slow lg..biasala, enjin baru nk panas..hehe.

    ReplyDelete
  3. faiz farish, seronok tau cuti lama2 ni.. syoknyerrrrrrr..

    ReplyDelete
  4. eja kamal, mmg lama dear.. seronok betul..

    ReplyDelete
  5. k.nik, zana punya enjin petang baru panas.. boleh?? hihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...