Sunday, February 27, 2011

JCard Member Sale

Jusco tgh buat sale untuk JCard member!!

Dah 2 minggu x ke Jusco,so semalam gi Jusco..rupanya Jusco tengah buat sale istimewa untuk JCard member..

Jusco bagi 15% diskaun untuk JCard member..if barang tu dah ada diskaun,kita akan dapat lagi diskaun 15%..syokkan??

So pada sesiapa yg ada JCard,boleh la shopping barang keperluan kat Jusco..sale istimewa ni sampai esok..

Selamat bershopping!!
Published with Blogger-droid v1.6.6
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. walopun eka ada JJcard.tp dok kat sini simpan je la card tu.sbb tak de jusco...
    apa kata pas puas bershoping join contest ni

    http://nuratika-firdaus.blogspot.com/2011/02/senyum-tak-nampak-gigi.html#comments


    arini tamat tempoh taw

    ReplyDelete
  2. eka, ciannya.. xpe2, nanti ada blk semenanjung shopping kat jusco eh..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ