Friday, November 4, 2011

Beberapa hari sebelum Hari Raya Aidiladha


Hari ni keadaan office dah mula senyap.. ramai yang dah mula bercuti untuk sambut raya.. aku masih bekerja hari ni.. lagipun kampung dekat jer kan, so rasanya x perlulah ambik cuti terlalu awal.. 
Ada antara korang yang dah mula bercuti ke? Kalau belum, korang balik kampung bila? Ke korang x dapat balik kampung? sebabnya ada juga beberapa blogger yang aku baca bagitau diaorang x balik kampung.. 
 
Apapun, pada yang nak balik tu berhati2 lah di jalan raya yer.. petang ni mesti jalan dah mula sesak.. macam aku ni pun, walaupun Putrajaya ke kampung aku tu x adalah jauh sangat, but bila jalan sesak memang makan masa sampai 3 jam gak la.. 

Agaknya mood keje hari ni macam mana lah kan.. otak dah terbayang masakan mak & mak mertua ni.. hihihihi.. 

Di kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidiladha untuk semua pembaca blog aDieyZa tak kira di mana sahaja anda berada.. 
 
Take care!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. Selamat Hari Raya AidilAdha kepada akak n keluarga . dekat jauh, sentiasa hati2 yer . cik fadh pown masih bekerja hr ni, mintak tmbah cuti selasa mggu depan je . hehe

    ReplyDelete
  2. sbb da cuti retu, maka ku korban utk tidak bercuti. Hihi.
    Lagipun mggu ni pun da course, nxt week pun bz gak, next week lagi satu tu ada course lagi. So, tayah cuti lah.

    Esuk balik PJ, Ahad ptg balik Perak, Senin kembali ke KL.
    Tau sure Senin tu jam kat hway, tp redha je la.. Hihi

    ReplyDelete
  3. Eh. Lupa nak ckp. Samat ari raya korban utk Zana n famili gak :D

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut hari raya aidiladha
    semoga perjalanan anda selamat

    ReplyDelete
  5. kita balik sbb join korban.. selamat hari raya adie..

    ReplyDelete
  6. slmt hr raya aidiladha juga kpd zana & family. tahun ni akak beraya di pahang, kampung suami. insyaAllah balik malam ni :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidiladha Zana,
    =)

    Psst: Kedai makan kelantan pun banyak dah tutup niari.

    -dakpink.blogspot.com-

    ReplyDelete
  8. Samat ari raya kakak comel.. Hihihi.. Ros nk balik kampung gak ahad ni.. Ari ni hubby masih keje..

    ReplyDelete
  9. kite pun x blk lah...tp dah biase kot...=)

    zana blk kg jem mkn mase 3 jam ek..kite blk kg x jem plg awal 7 jam tp klau jem 12 jam..cane tue..hihi

    ReplyDelete
  10. sy tiap2 minggu blk kg... almaklumlah, kg tak sampai sejam dh blh sampai... huhuhu...

    ReplyDelete
  11. ai dah kat umah zana..tak g keje pon..boleh sebok mengemas tumah...cuci kete segala...seronok kemain. padahal baru dua bln tak blik kg...

    ReplyDelete
  12. kita pon raya sini jek.. x blk kampong.. :P


    salam aidiladha! :)

    ReplyDelete
  13. hehe..betul tu kak..

    mood nak raya skrg neh..heheh

    salam aidil adha untuk akak dan suami..;-)

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya korban zana..
    akak beraya di rumah mertua kt kajang jer.. tak balik kg sob3x

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ