Tuesday, November 8, 2011

Tuesday Bluessssss


Selamat pagi semua!! ada yang masih bercuti ke? kalau ada, sila jangan jelouskan aku yer.. sebabnya aku dah mula kerja hari ni.. mood hari ni seolah2 monday bluesssssss..
Semalam perjalanan dari kampung di N.Sembilan ke Putrajaya memakan masa yang cukup lama! selalunya sejam setengah dah sampai tapi semalam jammed teruk sangat.. sampaikan aku dah tidur 2 kali tapi bila bangun still x sampai.. tidur yang bukan tidur2 ayam, tapi tidur siap mimpi2 lagi.. hahahaha..

Pagi tadi masa gie kerja, jalan lengang sangat.. mesti ramai yang masih bercuti.. kat office aku pun masih ramai yang bercuti.. so bertambahlah mood monday bluessss tu menerjah.. huhu.. tapi x leh relaks sangat sebab minggu ni banyak arahan dari big boss untuk aku selesaikan sebelum mesyuarat minggu depan.. so x boleh nak relaks2 sangat minggu ni.. 

Untuk yang dah bekerja hari ni, selamat menjalankan tugas.. walaupun mood bercuti tu masih ada, harap2nya semuanya kerja berjalan lancar la yer.. untuk masih bercuti, selamat bercuti (walaupun dalam hati ni jelous!)..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. selamat pagi.. selamat bertugas buat Zana.. BE pun keje gak hr ni.. BE jeles bab yg lain masih cuti lg.. Zana keje elok2 ye.. jgn lupa makan.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. morning..i pon bekerja arini..jln tak jam lsg..smpi ofis pon awal..haishh..kan best kalu cuti..sure tgh kuak lentang atas katil lg kalu cuti ;p

    ReplyDelete
  3. i pun keje..sabar je la tgk org cuti kan..isk3..

    ReplyDelete
  4. Kekda pun kijer reni. Oke je, tak jeles pun pada yg cuti (sbb retu da cuti sakan ye dok? hihi), tp lagi tak ramai org kat opis lagi bes woh. Huhu.

    ReplyDelete
  5. weols kat sini start keja monday lagik...x der mood raya pong uols ngeee....mmg penat khen if drive blk kg....ai rasa lepas ni baik naik flight jer....x der la penat sgt kot

    ReplyDelete
  6. sya pun kja gak.. tp rasanya mcm ramai lg yg bercuti sbb jalanraya sgt lengang!

    ReplyDelete
  7. Salm Zana,

    Ramai dah yang kerja hari ni kan..tak pa la... Kak Ros pun kerja jugak,tapi kerja kat rumah ja...kerja kat rumah pun tak boleh dibiar jugak nanti dia bertimbun..

    ReplyDelete
  8. tgh blogwalking sambil tongkat dagu ni, tunggu masa nak tekatup je mata ni. hahahaha

    ReplyDelete
  9. aku pun keje ari ni zana...kena keja jugak la sbb cuti dah habes...huhuhu...


    selamat bekerja la pada kita ye zana....

    ReplyDelete
  10. selamat pg kak :)

    yna x balik raya pun jadi x cuti la jawabnya :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ