Tuesday, November 8, 2011

Sambutan Hari Raya Aidiladha aDieyZa

Sambutan Raya Aidiladha tahun ni biasa2 jer.. kali ni turn beraya di rumah mertua.. tapi kejap2 aku balik rumah mak & abah aku sebab diaorang x berapa sihat.. so haruslah balik untuk pastikan diaorang makan ubat on time.. nampaknya abah & mak makin sihat.. Alhamdulillah.. diaorang kata makin sihat bila dapat tengok anak2, menantu2 & cucu2 balik beraya.. terharu jer dengar.. betapa sukanya parents bila kita dapat tengok diaorang kan..

Abah kuatkan jugak semangat layan cucu2 yang aktif walaupun x berapa sihat.. siap ajak cucu2 main bunga api lagi.. super cool la atok ni.. hihihi.. mak pulak gagahkan diri masak macam2 menu2 untuk raya walaupun still batuk teruk.. yang kelakarnya, menantu2 boleh pulak panjat pokok rambutan waktu mak mertua diaorang tengah batuk.. so mak dapat tengok jer kitaorang makan rambutan.. tapi mak batuk teruk pun sebab banyak makan rambutan sebelum kitaorang balik beraya tu..

Pagi raya kat rumah mertua biasa2 jer.. lepas sembahyang raya, semua sibuk ke surau untuk acara korban.. since ayah mertua yang uruskan acara korban tu, so adik beradik encik adiey semua kena pergi surau untuk tolong uruskan acara korban.. menantu perempuan sibuk kat rumah.. sibuk online!! hahahahaha.. eh x lah, menantu duduk rumah teman mak mertua.. takut ada tetamu datang, nanti kesian pulak kat mak mertua kena layan tetamu sorang2.. 

Jom layan gambar kami suami isteri di pagi raya!

 


P/S: kali ke 4 beraya berdua.. Ya Allah, kami redha di atas segala ketentuan dari-Mu Ya Allah..



Photobucket

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

22 comments:

  1. hjr plk da kali ke 6 beraya berdua.. huhu... :( mg ada rzk kita nanti... Amin...

    ReplyDelete
  2. Amboiii romantiknyer.. belum ada rezeki lg.. bersabar dan teruskan usah dan berdoa.. InsyaAllah suatu hari pasti Allah akan membalasnya

    ReplyDelete
  3. wahh..baju baru lagi yer di ari raya. hihi.
    Akak takde pun gmbr raya. Tp blk kg tu ada la sket. Nenati baru nak story.

    ReplyDelete
  4. akk,tiap kali tgk gambar akk rasa sayu je hati kak.happy tgk akk happy cmni..:')

    ReplyDelete
  5. Salam zana,

    Amboi romentiknya....insyaallah tahun depan raya bertiga.

    ReplyDelete
  6. romantikny zana.....jeles i...
    terus rasa nak kawen hehe

    ReplyDelete
  7. eh... tengok gambo nie baru teringat... akak takde pun gambo raya berdua... ntah ape disibukkan pun tak tauler, heheh

    ReplyDelete
  8. romantiknyaaaa..;)

    salam aidiladha..;P

    ReplyDelete
  9. cooomel sgt.baju akad nikah ke yang

    ReplyDelete
  10. hajarus, insyaAllah ada rezeki kita nnti kan dear..

    queen, insyaAllah.. thanks utk nasihat tu..

    ros, insyaAllah kak..

    cik wawa, romantik tu harus dipupuk selalu.. hihi.. cepat2 kahwin!

    mamalyna, sibuk makan daging eh? hihihi..

    dakcik, salam aidiladha dear..

    eka, comel yg makin chubby.. hihihi.. encik adiey pakai baju masa nikah, zana jer beli baju baru sbb segan nak apaki baju nikah sbb glamour lebih lak nnti.. hihihi..

    ReplyDelete
  11. alahaiii sweetnyeee..pewitt..hehe..

    p/s:insyallah ade rezeki lain thun beraya ber3 4 dn seterusnye..aminnnnnnn

    ReplyDelete
  12. salam aidiladha sis..wah..comel2..sedondon gitu..

    ReplyDelete
  13. romantiknye.hihi epy blated eid adha.:)

    ReplyDelete
  14. moga berkekalan hingga akhir hayat..amin

    ReplyDelete
  15. romantik la akak dan suami.....;-)

    baju pun cantik...bahagia ja...;)

    ReplyDelete
  16. romantik la akak dan suami.....;-)

    baju pun cantik...bahagia ja...;)

    ReplyDelete
  17. Sesungguhnya Allah lebih mengetahui segalanya yunk..Doa dan terus berdoa..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  18. aloh aloh aloh lomantikadiamor sungguh la, suke akak nengok.

    Raye haji tahun ni kiteorang tak dapek deh nak bergambar cenggini sobab bapak eh keroje *sentap hati mak nak* huhuhuhu.

    ReplyDelete
  19. nice.. ciknaa pakai kain batik je raye baru ni.. hoho. suami plak balik smayang raye, sarung sluar pendek.. kihkih.. takde raye2 mcm org lain..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ