Monday, November 14, 2011

Sayu Hati


Hari ni hati aku betul2 sayu.. sayu bila mendengar cerita dari teman yang masih menanti "rezeki" yang diharapkan namun kemungkinan untuk penantian itu seolah2 tiada.. sayu & sebak.. cuba untuk menahan air mata dari mengalir sebab tak nak teman tu rasa lebih down.. cuba untuk ketawa walaupun dalam hati menangis pedih.. 
 
Teman, kuatkan semangat dalam menghadapi sebarang ujian yang bakal mendatang.. jodoh, ajal & rezeki semuanya di tangan Allah..
 
P/S: doakan aku & rakan TTC (trying to conceive) terus diberikan kekuatan untuk menghadapi hari2 mendatang..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. zana.. insyaAllah rezeki Allah ni ada.. Allah dah tulis.. cuma skrg Allah uji kita dulu... percayalah.. saya dh tempuh sume tu. hampi ptus asa... tapi kuasa Allah mengatasi segala2nya....

    ReplyDelete
  2. insyaallah..bykkan berdoa dan bersabar ye..

    ReplyDelete
  3. Huu..Kuatkan semangat Okayh..Kiz pun sama-sama doakan kamoo..

    ReplyDelete
  4. Insya Allah zana. Fara yakin rezeki untuk kita2 pasti menyusul lepas nih. jgn henti berdoa dear.. kita-kita semua sentiasa ada =)

    ReplyDelete
  5. Zana: Rakan TTC tu apa? *nyibuk =p

    ReplyDelete
  6. tadi bbf ciknaa ada call.. nangis2 sbb adik ngan kakak ipar dia pregnant lg. tapi dia dh msuk 3 tahun blom jgak ada rezeki. sbr yea syg.. ciknaa doakan rezeki tu akan tiba nti..

    ReplyDelete
  7. sabar.. insyaAllah.. maybe try lar cek dua2... to make sure dua2 sihat... at least kita tau... xpun buat rawatan di darul syifa'... ap2 pm akak

    ReplyDelete
  8. ada hikmahnya tu..lain org lain ketentuan namun semua itu bersebab..tabahkn diri & usaha jgn putus asa, insyallah ada rezki tak kemana jua

    ReplyDelete
  9. insyaallah..rezki tu akn ade..dugaan tuhan nie kn hebat..nk tanak kte kne harung jugak..sbr byk2..jgn pnat b'doa..~

    ReplyDelete
  10. sabar ya zana..insyaallah.....kak ita pun tumbang sedih....kak ita doakan semoga rezeki allah bagi zana berganda...amin...

    ReplyDelete
  11. zana....
    hug ketat2...insyaallah ada rezeki itu nanti...amin

    su su tag zana,,joinn tau

    http://susugebu.blogspot.com/2011/11/contest-jom-raikan-cinta-sempena.html

    ReplyDelete
  12. Berdoa..dan terus berdoa. Insyaallah, mungkin ada miracle nyer :))

    ReplyDelete
  13. dear, jgn stress & pkir kan sgt.. nnt adela rezeki org2 mcm kita ni.. sy dh kawin 8 tahun & masih lg menunggu anugerah Allah yg 1 tu.. insyaallah :) salam kenal ye.. klu sudi blh kita jd kwn & blh share cerita :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ