Friday, November 11, 2011

KFC - Krushers


 
Siapa pernah cuba?? aku x pernah cuba tapi teringin nak rasa.. nampak macam sedap jer..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Blueberry tu sedap. Sempat rasa haritu sebelum bersalin.

    ReplyDelete
  2. bestnya
    anum baru tau... nak try la

    ReplyDelete
  3. baby dah try yg perasa oreo...tak berapa best la...aisnya cepat cair la..:(

    ReplyDelete
  4. haah la..nmpk sedap..nak cube jugak..(^_^)

    ReplyDelete
  5. bleh la..akak byk kali gak makan kalo gi belah2 lowyat tu. dulu KFC situ je ada mendalah ni, tp skang da seme ada kan.

    ReplyDelete
  6. Salam ,

    Tak penah rasa lagi ni.. Kak Ros nak yang lemon tu...

    ReplyDelete
  7. saya paling suka lemon fizz. memang tiap2 kali pegi kfc akan order krushes tu :9

    ReplyDelete
  8. jijah dah pernah rasa.. rasa muak sgt. huhuhu

    ReplyDelete
  9. salam zana.apa kabar?wah!cam sedap jer! Nk try mocha krunch larrr....tggu anak2 bercuti leh terjah KFC

    ReplyDelete
  10. zana.. eyza pernah try yogurt Blueberry Blast ngan Sparklers Sunset Surprise... bagi eyza dua-dua sedap... tapi sunset tu best sikit sebab dia rasa masam2 limau..

    ReplyDelete
  11. tak pernah cubaaa! entahla, x teringin. hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ