Thursday, November 10, 2011

Segan!


Terasa segan bila tau ramai rakan sekolah/universiti yang mula baca blog ni..

Terasa segan bila tau ada beberapa orang kawan pejabat encik adiey yang mula baca blog ni..

Terasa segan bila tau junior & senior sekolah/universiti yang mula baca blog ni..

Tiba2 terasa poyo keluarkan entry ni.. hahaha... perasan ko glamour sangat ke cik puan zana sampai nak bagitau semua yang ramai baca blog ko ?? eh bukan macam tu.. dulu rasanya x ramai lagi yang tau aku buat blog ni.. tapi bila makin ramai yg mengenali aku secara peribadi baca blog ni, terasa macam segan gak la.. 
 
p/s: ok, sila abaikan entry poyo ni.. entry kosong di kala perut tengah kosong.. kenapa bila musim sejuk, perut ni cepat sangat rasa lapar?

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. HEHEHEHEEH that y QUEEN x pnh ambil tahu siapa yg baca blog Queen. nnt kalau tahu ada pembaca dtgnya dari saudara mara, rakan2 terdekat confirm lps tu segan nak tulis yg berkaitan diri.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. huhu.
    sbb tu akak tak byk sgt citer pasal opis. sbb ramai oh budak opis akak baca blog tu. Lantak..sukati mengkeme ler nak baca ke apa.
    At least bagus gak, takde la derang ni igt kita propa ke hapa kan. Baca situ diam2. Tp ada gak bawak mulut. Dah baca dendiam dah la kan, ini pi jaja plak citer tu. Haih.

    Tp lantak lah, sbb SR SR ni jugak la bergerak sket UV ku itu hehari. Miahahaa.

    ReplyDelete
  3. hehe..bagusla..tahniah!!

    bagi axue pulak, axue tak suka kalau2 sedara mara or rakan2 baca..huhu..ntah kenapa..kalau diorang baca tanpa pengetahuan xpe

    ReplyDelete
  4. Salam zana,

    nak segan apanya Zana...secara tak langsung orang dapat mengenali diri kita lebih dekat lagi...tak kenal maka tak sayang....

    ReplyDelete
  5. kdg2 rs segan sbb kat blog kita byk luahan peribadi. tu yg kdg2 rs segan ye dop?.. tapi org dpt kenal the true of zana eheheh ^^

    ReplyDelete
  6. hehee sama lah kak..segan la pulak bila ramai baca blog kita ni..haha memang poyo*

    ReplyDelete
  7. ermm tu lar, bile sedara mara da bace mmg sikit sebanyak kiter bercerita dlm tu ade kene jage hati bnyak pihak jugak . erm blog fadh, adik beradik bf plak bace . nek segan plak nk bercerita kisah cinta . tp kadang terpakse pejam mata taip entry sbb nk jgk share . hehe

    ReplyDelete
  8. bagus lah zana..gelemor lah tu..kak ita suka cite kat blog....kekawan opis...bila time rehat aje...bila nampak kak ita kat cafe..tanya kak ita masak apa...lepas tu mereka jawap sendiri..tak pa..tak pa..nanti buka blog kak ita...so happy lah ada org baca blog kita...yg boleh syer aje cite...yg rahsia kita aje lah kan...

    ReplyDelete
  9. Heheheheheh . macam mane boleh orang ramai bace blog kak Zana ehhh ? heeeee ;)

    ReplyDelete
  10. at least kita tau sape yg baca.. tu yg silent reader.. lagi haru tau.. kalo silent stalker.. baca2 blog kita, pehtu kutuk2.. lagi menyakitkan jiwa...

    ReplyDelete
  11. wahhhh musim sejuk dah skang ni ye... :)kalu eka pun malu zana...tu pasal eka terpaksa wat blog baru ni sbb nak elak dari org tau...dah la yg baca tu budak2 kelas eka.nanti derang tgk eka dok peluk en somi lam blog,canne.. malu la...kawan2 tmpt keje tak tau kot rasanya....canne nak check ae

    ReplyDelete
  12. saya pun camtu gak bila dah ada org2 yg sy kenal mula baca blog sy..lepastu, mulalah limitkan sikit hal2 peribadi yg diletakkan di blog..

    ReplyDelete
  13. salam zana..blog k.atie cuma 5 adik berdik k.atie yg tahu...iparduai mmg xtau..bkn apa segannnnn gak cam zana gak.hikhik

    ReplyDelete
  14. sy taktahu sape yg bace blog sy..ntah2 silent reader pon xde..hihi..
    .
    dah mkn dh?hehe

    ReplyDelete
  15. kawan2 sekolah tak tau lagi aku ada blog ni... tapi rakan2 sekerja yang rapat ada yang dah tahu... cuma dorg buat biasa jer... jadi silent reader jer...

    ReplyDelete
  16. sama la sy pun segan wpun x de orang bace blog sy hehehe...ada gak bdk laki kat opis ni mntak alamat blog saya tp sy x bagi, segan+takut hubby marah..hehe

    ReplyDelete
  17. kadang2 rs segan bila blog ni dibaca oleh saudara mara or member opis...adess...kalaulah blog leh tutup2 utk org2 tertentu mcm fb tu kan..hehee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ