Tuesday, November 22, 2011

SignBoard/Iklan Salah Ejaan & Kelakar


Layan signboard kelakar untuk hilangkan rasa mengantuk di petang hari agar mata tidak terus terlena... 
 

Logi atau loji?

Istirahat atau istirehat?

Untuk dibaca oleh lembu atau pengembala lembu?

Akitek atau arkitek? xtau pulak ada artiket untuk pakaian dalam lelali.. hihihi

 
gambar sumber ihsan daripda Mrs Google Image (jangan tanya kenapa aku gelarkan mrs Google dan bukannya Miss or Mr.. huhuhuhu)
 
P/S: wah, eida jumpa kesalahan ejaan dalam entry ni.. terbaik!!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Perkataan kelakar juga mungkin ada...

    'Lelali ??' or mayb Lelaki?

    HIhihihihi

    ReplyDelete
  2. akak penah jumpa satu - kat hway - bilik suis jadi bilik sius. Ada pun akak buat entry dulu. Hihihi.

    ReplyDelete
  3. hiksssssssss.macam2 kan zana

    ReplyDelete
  4. wah.. hihi .

    kesimpulan , berhati2.. hihi .

    ReplyDelete
  5. mesti cina yg buat signboard ni sebab eja x betui semua ngeee

    ReplyDelete
  6. kelakar lah tu,,akak ita taip pun selalu salah....

    ReplyDelete
  7. akak pon salah eja lah..hahaha ape tu lelali?? hikhikhik

    ReplyDelete
  8. lembu pegi skolah je yg boleh bc signboard tu:)

    ReplyDelete
  9. heheh..orang tu main belasah jer arletak ape yang die rase n bace betullhuhu ;p

    ReplyDelete
  10. biasa sangat dah ni! macam kita jugak. taip2 tapi x sedar salah... hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ