Wednesday, November 16, 2011

Wedding Tepi Swimming Pool

Last week sempat pergi kenduri kahwin member masa belajar kat UiTM Melaka... ini antara jemputan yag wajib dihadiri sebab member baik la katakan..

Majlis resepsi buat kat tepi swimming pool.. warna tema biru.. so memang sesuai buat tepi pool.. cuma aku jer risau nak ambik lauk sebelah pool tu.. hihihihi..


Kami yang sentiasa rasa bagai pengantin baru.. eceh!


Pintu masuk menuju ke khemah... aku ngada2 nak pegang ais tu... sejukkkkkkkk....

Masa sampai, pengantin tengah bersanding... teruja tengok kawan atas pelamin.. pengantin lak nampak aku selamba jer lambai2.. bertambah teruja la kan..

Pengantin sangat cantik! Ima ni dah memang original cantik, so bila da make up, memang tambah cantik!


Lepas makan semua, sesi bergambar dengan pengantin & member2 lain.. oh ye, pengapit Ima adalah kawan baik aku jugak.. lama x jumpa so sekali jumpa macam2 nak borak.. tapi x dapat borak banyak sebab bising dengan karaoke.. huhuhu...


atas pelamin masing2 teka lepas ni turn sape pulak yang kahwin.. hihi.. ada yang kata siapa paling lambat kahwin agak kesian la.. sebab maybe kawan2 lain dah banyak tanggungjawab dengan keluarga.. ada yang sibuk dengan anak la, sibuk dengan husband la, sibuk dengan keluarga mertua la.. tapi ada logiknya jugak kan... nasib baik aku dah kahwin awal.. ramai la member2 yang datang.. hahahah...


Dapat cupcake comel dari pengantin!!! tapi x makan gambar pengantin sebab x sanggup... hihihi..

So untuk Ima & Iwan, selamat pengantin baru... selamat menempuhi alam perkahwinan yang indah.. semoga menjadi isteri yang solehah & suami yang soleh.. insyaAllah...


Photobucket
 
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. cantiknya
    idea yang best sanding tepi pool

    ReplyDelete
  2. kalo bwk anak attend kenduri ni ssh nk kontrol. pepaham jelah pool tepi meja. auchhhh... slmt pengantin baru juga kpd ima & hubby!

    ReplyDelete
  3. wee...bestnyerr wedding tepi pool...

    ReplyDelete
  4. serius grand majlis ni...pengantin pon comel lote...tgk krim cup cakes tu cam best jer...huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah grand sgguh mjlis dia... cntiklh akk ni adieyza... suka tgk..

    ReplyDelete
  6. wahhh best betul wedding dia.tetiba rasa cam nak ajak en somi main kawen2 lagi skali

    ReplyDelete
  7. cantiklah kawan akak! biasa org cakap kalau kawen paling lambat mmber ramai sponsor. sebab die sorg je lom kawen..hehe

    ReplyDelete
  8. wahhh kelasss gitu tepi swimming pool..
    jgn ade budak2 yg terus terjun pool sudaaa......

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ