Wednesday, November 9, 2011

WordLess WednesdaY - Si Manis Berbulu Lebat




Fresh dari pokok di kampung! ubat batuk yang terhebat.. huhuhu


 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. compom makan batuk selsema bagai!

    ReplyDelete
  2. terliur lia tgk rambutan tu. lama tak makan sbb takut batuk. kang lambat nak baik batuk ni.. huk..huk..

    ReplyDelete
  3. makan berpada-pada insyaAllah x batuk.. hhehehe kalo mkn x ingt dunia confirm batuk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. wah..terliur...nakkkk jgkkkk...jelesnye

    ReplyDelete
  5. kalau tengok memang sedap tapi sekali dah makan terima la habuannya , confirm batuk x hingat...

    ReplyDelete
  6. Salam zana,

    Amboi sedap nya....

    ReplyDelete
  7. ingatkan sapela si manis berbulu lebat. bikin suspens aje :)

    ReplyDelete
  8. nangesss
    nanak sket
    buah fav ai tue
    sure manis khen

    ReplyDelete
  9. bak sini emel ko dik akak nak kasi alamat rumah ni, lepas tu sile pos lelaju itu rambutan haaa hahahaha

    tak malu tau ini mak orang :P.

    ReplyDelete
  10. Baik la sikit ha!
    =p

    -dakpink-

    ReplyDelete
  11. akak...bak sini ckit..nak makan rambutan neh..hehehhe

    ReplyDelete
  12. memang ubat batuk ni..he..he..
    suka yang kuning tu..

    ReplyDelete
  13. alamak. bes nyer. lama tak makan moktan.

    ReplyDelete
  14. mak ifa suka gle rambutan nie..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ