Saturday, November 5, 2011

Entry santai menjelang raya...

Selamat tengahri semua!! 

Hari ni aktiviti di dapur sangat padat! dari pagi tadi mak mertua dah sibuk bersilat di dapur.. masak ketupat, kuah kacang, pulut dan segala macam lauk pauk untuk persiapan raya esok.. raya ni x ada lemang sebab x sempat cari buluh la pulak.. xpe, boleh beli yang siap jer.. hihihi..

Coverage untuk UMobile x ada kat kampung ni.. ni on9 pun guna streamyx kat rumah mertua.. nasib baik ada streamyx, boleh la hilangkan rasa tension cikit.. nak raya pun tension?? huhuhu..

Oklah.. nanti ada masa aku update lagi.. update ni pun sebab x tau nak update apa, so kasi up jer la entry ni daripada x ada entry langsung kan.. hihihi.. update masa hari cuti memang memerlukan perahan otak yang maksimum.. x ada idea ok! lagi2 nak raya.. mood makan ketupat dan rendang sudah datang!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. alamak umobile takdak ka kat kg Zana? Akak retu da bwk balik kg dah. Mujo ada. Line strimix abg akak lak yg poblem. Umobile lak oke. tu lagi sayang umobile tuh. hihi :D

    ReplyDelete
  2. hehehe..tak join mertua bersilat ke? :D

    selamat hari raya aidil adha ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ