Monday, November 14, 2011

Bowling Bersama Officemate Encik Adiey

Jumaat lepas office encik adiey ada buat mini gathering.. diaorang buat pertandingan bowling dekat The Mines.. mulanya macam malas nak ikut sebab encik adiey kata ramai member dia yang x bawak wife.. but bila ada member baik encik adiey bagitau yang dia bawak wife, so aku pun join la sekali..
 


 
Sampai sana macam agak segan jugaklah.. tapi nasib baik officemate encik adiey yang perempuan ramah-tamah.. jadinya terus macam ngam dengan diaorang.. 
 


 
Kalau dengan officemate yang lelaki, aku kenal beberapa orang jer.. tu pun sebab diaorang pernah datang rumah or kitaorang pernah pergi majlis kahwin kawan encik adiey sama2.. but diaorang ok jer sebenarnya.. semua sporting!
 


 
Yang buatkan aku makin excited lepak kat situ, bila member encik adiey datang dengan wife & baby diaorang.. aku pernah letak gambar baby Anas ni dulu dalam blog.. sekarang ni dia makin comel! yang bestnya, dia nak jer dengan semua orang.. 
 


 
Siapa2 pun boleh dukung dia.. syok!! dari dia sampai kat tempat bowling tu sampailah nak balik, aku x dengar langsung baby Anas nangis.. behave sangat!! since yang main bowling tu hanya member2 officemate encik adiey, so aku banyak lepak dengan Ummi Anas.. borak2 dengan dia.. main2 dengan Anas.. 
 


 
Kejap2 dukung Anas.. kejap2 bawak Anas jalan2.. perasaan yang indah bila dapat dukung baby! hope 1 hari nanti ada rezeki untuk aku dukung baby sendiri.. insyaAllah.. 
 


 
Lepas habis game, ada upacara penyampaian hadiah.. 
 


 


 
Yang bestnya, semua dapat hadiah.. x kira la menang ke kalah, semua bawak balik hadiah.. best kan!!  kiranya diaorang ni amalkan slogan "tiada pemenang & tiada pengalah".. hihihihihi..
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Lah, kecilnya dunia ni.

    Zanna, baby Anas tu punya mak, Zatul, sekampung dengan I, sama sekolah masa sekolah rendah tau.

    =)

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  2. main bowling ramai2 memang seronok kan

    ReplyDelete
  3. alahhh...lama gila x main bowling! memang mines ni lah tempat kunjungan sejati masa study dulu. hurm.

    ReplyDelete
  4. Moga ada rezeki anak buat akak yer..jijah doakan!

    ReplyDelete
  5. bowling kat mine bola semua berat..aiiyoo sakit betis tangan huhuhu tp mmng seronok kalah ke menang ke dapat hadiah...akk main gak ke?

    ReplyDelete
  6. jangan ketawa tau, saya belum pernah masuk pusat bowling, mungkin satu hari nanti....

    ReplyDelete
  7. semua dpt hadiah mmg la best, hihihi

    ReplyDelete
  8. wahhh.. best2 main bowling ramai2...

    ReplyDelete
  9. suke tgok akak laki bini ni . cm romantik je, tgkap gambar mst nmpak mesra ;)

    ReplyDelete
  10. ha..lenkali kita lak pegi men boling yer *akak mmg tak reti main, so, jgn khuatir. huhu*

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ