Wednesday, November 23, 2011

Masa Berjumpa Cucu Tersayang


Cuti sekolah dah pun bermula.. masa yang dinantikan oleh abah & emak untuk berjumpa semua cucu kesayangan..
Sejak Isnin hingga hari ni, abah dan mak habiskan masa di PD bersama 8 orang cucu tersayang.. 2 orang kakak aku bawak anak2 pergi bercuti kat PD.. abah dan mak awal2 lagi dah x sabar nak jumpa cucu2.. cucu2 pulak x sabar nak mintak atok ajar diaorang berenang!

Minggu depan pulak, 4 orang cucu akan balik rumah mak dan abah.. nak stay kat sana 2 minggu.. masing2 dah sibuk menghitung hari nak balik kampung.. seronok sangat budak2 tu!

3 minggu lagi, anak2 buah aku akan datang rumah aku pulak.. nak "pow" pak su diaorang katanya.. macam2 permintaan yang diaorang dah senaraikan.. habislah pak su diaorang.. huhuhu.. maklumlah, bukan selalu dapat jalan2 kan.. masa cuti sekolah ni jer lah yang diaorang dapat jalan2 lebih lama.. tu yang diaorang seronok sangat tu!

P/S: Seronoknya bila dengar suara abah dan mak call bagitau yang diaorang tengah happy main dengan cucu2.. Ya Allah, semoga aku berpeluang untuk memberikan lebih kebahagiaan kepada abah dan mak dengan kehadiran "rezeki" daripada rahim ku sendiri..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. saat dan ketika nilah yang ditunggu atuk nenek....

    ReplyDelete
  2. wah..cuti2 bersama meke la pas ni yew. :D

    ReplyDelete
  3. bykkan berdoa, berusaha.. InsyaAllah suatu hari nnt pasti akan tiba tika dan saatnya...

    ReplyDelete
  4. wahhh...bestnya bercuti ngn fam..;)

    ReplyDelete
  5. seronok lah atuk dan nenek..meriah sikit..sabar lah zana...jng putus asa..kawan kak ita cakap kalu dah 2 tahun kawin ..kalau tak dapat anak..pergi cek..kalu tak merancang...tak dapat anak kekadang ada penyakit lain..seperti sis..ke nama apa entah..banyak kawan kak ita kat opis ne..kekadang kita kena usaha juga dan berserah...kalu kita sakit boleh berubat dan bertawakal...maaf kan kak ita ya..ne nasihat daripada akak ke adik..take care zana...

    ReplyDelete
  6. insyaAllah akan ada rezeki akak nanti..

    kami semua doakan...;-)

    ReplyDelete
  7. meriah lah umah tu nanti kan..hihi takpe kak..ada rezeki tp blum masanya tu...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ