Tuesday, November 22, 2011

Hari Bola Sepak

Hari ni sana sini cerita bola.. masa punch masuk office dah bising2 cerita bola sepak.. masa tengah breakfast heboh pasal pemain bola sepak.. masa baca surat khabar sana sini gambar dan cerita tentang bola sepak.. on radio pun topik pasal bola sepak.. sign in blog pun sana sini blogger buat entry tentang bola sepak.. status kat FB dari malam hanya bola sepak.. pendek cerita semua bola sepak!!

Sekarang ni baru pukul 8 lebih.. tengahri ni lunch dah tentu borak tentang bola sepak lagi.. petang nanti pun masa makan goreng pisang pun cerita bola sepak.. malam nanti nak tido pun cerita bola sepak lagi..

Dengan ini cik puan zana adieyza mengisytiharkan bahawa hari ni adalah Hari Bola Sepak Malaysia.. hihihi..

- korang tengok match bola sepak semalam x? kalau x tengok memang rugi besar la.. ini bukan isu lebih kepada nak dapatkan pingat emas tapi lebih kepada soal maruah negara!!


- semalam lepas jer habis bola macamne suasana rumah korang? kawasan rumah aku ada pulak yang bakar bunga api.. curlasssss betul diaorang tu..bunyi hon kereta, motor & jeritan suara penyokong makin membingitkan suasana!!

P/S: akhirnya, ibu segala pingat emas milik MALAYSIA!! tahniah MALAYSIA!!




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. walaupun indon menang banyak pingat emas... tapi ibu emas... malaysia yang punya...

    ReplyDelete
  2. harini bola punya pasal g keje pon lambat hahahaaa

    ReplyDelete
  3. semalam sama2 nyanyi lagu negaraku..:)

    ReplyDelete
  4. semput tgk penalti smlm... huh

    ReplyDelete
  5. anum siap melompat suka kegembiraan malaysia

    ReplyDelete
  6. tulah..sane sini psl bola..;)
    kat umah semalam mcm dh rupa kat stadium..bising betul dgr sore dr umah atas bawah..;)

    anw, TAHNIAH HARIMAU MUDA..proud to b Malaysians..;)

    ReplyDelete
  7. betul tu sis..... bak kata makan bola, tido bola, mandi bola ehehheee.... tapi mmg berdebar gile tgok bola semalam... apa pun Tahniah Harimau Malaya

    ReplyDelete
  8. masa asra score x sedar dah jerit kuat2 seb baik baby tgh tido x terkejut hehe

    ReplyDelete
  9. rs nk gugur jantung tgk perlawanaan semalam :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, akhirnya Harimau Malaya menang runtuhkan ego Indonesia yg jelek tu...

    ReplyDelete
  11. tak sempat tgk penalti.. dh berlayar.. ahahahahaha pg ni bgun baru teringt..mlm td tgk bola tak habis...

    ReplyDelete
  12. abah anas tgk bola smpi takmo jg anas :( ummi merajuk :( hehe...mana taknya, bila m'sia score abahnya menjerit satu taman dgr, anas yg tgh galak bercakap, dgn spontan terus diam membisu..dlm hati dia agaknya ckp " apesal bapak aku ni, potong stim aku nk bg ceramah"...whatever it is, MALAYSIA BOLEH!..

    ReplyDelete
  13. betul lah zana sama lah kat rumah kak ita kat bangsar ne...mcm nak sambut tahun baru..meriah dengan mercun dan bunga api..taniah untuk Malaysia....i like...

    ReplyDelete
  14. best giler tengok bola semalam menjeritt laki bini sampai esya menangis kehairanan hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ