Tuesday, March 1, 2011

Salesman & Weekend

Weekend hari tu banyak dihabiskan masa dengan lepak di rumah.. maybe sebab penat balik dari kursus.. mana taknya, sampai Putrajaya pukul 5 petang.. then terus bersiap nak ke Alamanda since office ada buat pertandingan bowling pukul 6 petang.. so agak terkejar-kejar di situ..

Tengah bersiap, ada pulak salesman datang rumah.. kacau betul.. tau x bukak pintu.. so lepas ni nak pasang teropong kat pintu.. senang aku tau sape yg datang rumah.. salesman dah makin banyak pulak kat area rumah tu..


Aku risau la kalau time orang datang tu, aku malas bukak pintu sebab aku ingat salesman.. padahal yg datang tu kawan atau sedara aku & encik suami.. x ke susah tu??


So since penat sikit balik dari kursus & main bowling (even x pandai main pun), so hari Sabtu just keluar untuk beli barang dapur jer.. tu pun sekejap..

Petang lak gie Jusco Cheras Selatan.. nak cari hadiah birthday untuk mak .. kebetulan Jusco buat sale untuk JCard member.. but x ada handbag yg aku berkenan.. so beli barang lain.. biasalah la tu kan, cadang beli lain tapi benda lain yg dapat.. betul kan??


Then balik terus gie Alamanda.. cari handbag kat sana.. nasib baik ada yg berkenan.. kali ni pilihan encik suami pulak.. sebabnya, masa birthday mak mertua, aku dah pilih so kita tukar giliran la..


Ahad just lepas kat rumah.. kemas rumah.. masak.. tengok tv.. petang keluar gie makan sebab tetiba nak cuba makan kat kedai yg dikatakan agak sedap menunya.. kedai mana?? tunggu next entry ye.. layan gambar makanan petang2 cikit baru best kan.. hihihi..



www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. siram je salesman n salesgirl tu ngan air sabun.. heheheehe

    ReplyDelete
  2. N pon g jusco balakong aritu...

    ReplyDelete
  3. faiz farish, siram air sabun?? wah, nnti habis basah la depan rumah aku..

    ReplyDelete
  4. N, xjumpa la pulak kan.. hihihi..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ