Thursday, March 17, 2011

3rd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta

Hari ni bermulalah 3rd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2011.. dari office aku ni dah boleh nampak meriahnya program ni.. awal2 pagi banyak hot air ballon yg dilepaskan.. macam2 bentuk.. tapi sekejap jer.. sekarang ni ada 4 hot air ballon jer yg dilepaskan.. tapi still nampak meriah!!

Macam2 bentuk hot air ballon ni.. tu yg buat nampak meriah & unik..

Hot air ballon fiesta ni akan berlangsung selama 4 hari bermula hari ni sampai hari Ahad nanti.. since buat masa cuti sekolah, so confirm ramai orang.. kalau nak beli tiket tu gerenti kena beratur panjang..

Sesiapa yg nak tau tentang aktiviti sepanjang 4 hari ni, boleh cuba tengok website khas hot air ballon fiesta ni sendiri.. tengok betul2 masa & tarikh untuk setiap program.. sebabnya ada masa tertentu untuk sesiapa yg nak naik hot air ballon ni.. jangan salah time ok..

p/s: sorry semalam dah x tahan sangat sampai boleh keluar entry marah2.. aku akan cuba elakkan daripada keluarkan entry marah2 macam tu lagi..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

29 comments:

  1. muehehe alorh..bes ni kalo dapat wat shoot kat sane..sungguh cemburu..

    ReplyDelete
  2. takpe..akak suke ko marah2..kalau baik sangat pun tak best jugak..kita kena campo2 mood kita dalam blog ok..baru meletop gituuu..kahhhhhhh

    ReplyDelete
  3. hai (**)

    Jemput join my contest eh

    http://faiznaimi270502.blogspot.com/2011/03/wedding-anniversary-contest.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dear, nanti i link u k..jomlah join contest kat blog i tu :)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan :)
    u kenal i eh??

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. wlp marah akak tetap comel hihi...bile la dpt jumpe akak ni hak3x...

    ReplyDelete
  8. yang doremon tu comel habissss.

    ReplyDelete
  9. kalau gua dapat naik atas tu best woo

    ReplyDelete
  10. nk pegi sabtu ni...yeee.......

    ReplyDelete
  11. comel!!! doraemom tu yg plg cute.
    saya dh siap follow.tq mai blog saya.dah follow?

    ReplyDelete
  12. jiji, xmo cemburu2 k.. gie tiup belon banyak2 then ko lepaskan belon tu.. ok what.. hihihi

    ReplyDelete
  13. lagak pendita, kena campur2 eh.. tp zana x suka marah2 x tentu pasal.. tp tu lah, sekali marah trs rasa nak meletop..

    ReplyDelete
  14. bila ku kata cinta, meh dtg sini.. dtg dgn belon pun ok.. hihihi

    ReplyDelete
  15. faiznanimi, tq yer.. ada masa nnti zana join..

    ReplyDelete
  16. faiz farish, nice & unik.. tu yg buat pesta ni istimewa..

    ReplyDelete
  17. axie, salam perkenalan juga.. insyaAllah nnti zana join yer..

    ReplyDelete
  18. dakcik, salam perkenalan.. zana x kenal tapi tau yg u stay putrajaya.. since zana tgh kumpul bloglist blogger putrajaya, tu yg zana tegur u..

    ReplyDelete
  19. afikah, comel ke?? hihihi.. nanti kita set masa utk jumpa k.. akk pun nak jugak jumpa ika..

    ReplyDelete
  20. cik mary, doraemon tu sgt comel kan.. teruja!!

    ReplyDelete
  21. imran, mmg best kalau dapat naik.. tp nak beratur utk dapat tiket bukan main susah lg..

    ReplyDelete
  22. yanty, zana pun akn cuba gie sabtu or ahad.. kalau jumpa, tegur2 la yer.. hihihi

    ReplyDelete
  23. zoey zau yah, mmg sgt comel!!

    tq sebab sudi follow blog zana.. appreciate it!!

    ReplyDelete
  24. scary jer yg dark vader tuh...hihihhi apapun doremon sangat comel

    ReplyDelete
  25. nadia, ballon dark vader tu lah yg paling susah nak dinaikkan tau.. pagi tadi siap ada lagu doraemon tau.. meriah2..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ