Monday, March 28, 2011

PJJ

Ingat lagi entry yg aku pernah buat tentang PJJ?? perhubungan jarak jauh.. bukan pengajian jarak jauh yer..

Perhubungan jarak jauh.. esok sekali lagi aku akan merasai pengalaman PJJ ni.. tapi kali ni perasaan risau melalui saat2 berjauhan dah kurang cikit.. maklumlah dah ada pengalaman sebelum ni..


Sekali lagi aku akan berkursus selama 3 hari di Melaka.. kursus bermula esok sehinggalah Khamis nanti.. sekali lagi encik suami akan ditinggalkan..demi tanggungjawab, terpaksalah berkorban kan..


First time berjauhan memang agak menyeksakan.. part paling nak menyeksakan bila nak tido.. pusing kanan, pusing kiri, pusing kanan balik tapi still x boleh lelap.. ingatkan aku sorang yg susah nak tido, rupanya encik suami pun susah nak tido.. hope kali ni xkan terjadi lagi la yer kes susah nak tido ni..

So segala persiapan encik suami untuk ke tmpt keje selama 3 hari nanti aku dah siapkan.. as usual, gerenti encik suami akan makan kat kedai la sebab mesti dia xde mood nak masak untuk diri dia sorang kan.. bab rumah pun x perlu dirisaukan sebab orang yg suka selerakkan rumah adalah orang yg pergi kursus.. hihihihi..

InsyaAllah aku akan cuba update blog macam biasa sepanjang 3 hari ni nanti guna phone aku k.. but x janji dapat blogwalking sepenuhnya kat blog korang semua.. insyaAllah ada masa terluang aku akan cuba blogwalking & drop comment kat blog korang k..

Keep blogging guys!!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

33 comments:

  1. hehehe...slmt b'pjj kembali....

    ReplyDelete
  2. ape lagi, bawaklah baju hasben yang dah dipakai tapi belum dibasuh..hehe

    ReplyDelete
  3. alooo..sdeyla cik abg dieeee..~

    ReplyDelete
  4. selamat berkursus dear!! jgn notti2 tau!!

    ReplyDelete
  5. aduh.. kalau tido tak lelap tu memang tension kan.. ye la.. biasa tido ade bantal pelok kan.. eheheh..


    re: a'ah.. dah ade air.. mandi puas2 wooo.. ekekeke

    ReplyDelete
  6. zaza 2mggu sebulan kene pjj..dah biase tido sorg..now Iman dah ade tuk teman..hehe

    ReplyDelete
  7. hee..tapi kadang2 best PJJ ni rasanya..hehe..sbb suka perasaan rindu tu..ghakahak..

    ReplyDelete
  8. kasut pink, tau xpe.. zana pun dah tinggalkan baju yg belum dibasuh.. hihihihi..

    ReplyDelete
  9. hunny B, zana yg lebih sedih kot.. huhuhu..

    ReplyDelete
  10. errina, zana kursus fasilitator 5S..

    ReplyDelete
  11. wahida, zana janji x noti2.. hihihi

    ReplyDelete
  12. jassnani, tau xpe.. xbest bila xde bantal peluk.. hihihi

    ReplyDelete
  13. zaza, zana x de sape nak teman.. hihihi.. hope ada rezeki utk ada baby yg meneman.. hihihi

    ReplyDelete
  14. bunga, lagi rindu lagi tambah sayang kan..

    ReplyDelete
  15. same la kite..next week en.suami pun kursus 2 ari..tp sib baik ade peneman..huhu..=)

    ReplyDelete
  16. hehe..3 ari je zana..

    pasni bley la menyulam rindu2an..

    ReplyDelete
  17. hehehe..kte pun klu kne tdo sorg2 rs xbese gakkk..leceh btul layan perasaan gtu.. ;p

    ReplyDelete
  18. Kite dari berkapel lagi PJJ. Banyak dugaan PJJ ni.Semoga adieyza berjaya mengharungi PJJ kali ni :)

    ReplyDelete
  19. bila ku kata cinta, nasibbaik 3 hari jer.. kalau lama, seksalah jiwa raga ni.. hihihi

    ReplyDelete
  20. hunny B, betul tu.. x best bila layan perasaan tu kan.. hope dapat tido dgn senang nanti..

    ReplyDelete
  21. dakcik, zana xde yg nak teman mcmne tu?? hihihi..

    ReplyDelete
  22. lina, thanks utk doa tu.. really appreciate it..

    ReplyDelete
  23. sy br lpas abs ber'pjj'...2weeks...hu3

    ReplyDelete
  24. selamat ber pjj ye....sian cik abang makan kat kedai ye...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ