Wednesday, March 2, 2011

BloGGeR PutraJaYa


Ingat lagi entry tentang tentang Blogger MOF & Putrajaya??

So, semalam baru aku ada sedikit kesempatan untuk buat blog list istimewa untuk blogger Putrajaya.. blog list ni istimewa untuk blogger yang bekerja di Putrajaya atau tinggal di Putrajaya..


Blog list ni akan memudahkan blogger untuk kenal lebih rapat & mengeratkan hubungan sesama blogger.. mana tau 1 hari nanti boleh jumpa ramai2 kan..


Bloglist ni akan aku update dari masa ke semasa.. if ada sesape yg keje atau tinggal kat Putrajaya, boleh la bagitau aku.. kalau korang kenal atau tau ada blogger Putrajaya yg aku x sempat masuk dalam blog list ni, sudi2kanlah bagitau aku yer..


Keep blogging guys!!!


22 comments:

  1. aku dok kajang..tak dapet la masuk list tue...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. saye saye..

    owh! i'm in the list! tq zana..

    ReplyDelete
  3. yeay..ade link sayep..sokkaaaa

    ReplyDelete
  4. wohohoh..kalo le ade jet pejuang peribadi

    ReplyDelete
  5. baguslah semua dok putrajaya boleh join "Kejohanan Bowling Bolggers".. 3 April kat The Mines..

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/02/kejohanan-bowling-bloggers.html

    ReplyDelete
  6. shah-kayrul, so xleh masuk dlm list la.. even kajang tu dekat dgn putrajaya.. hihihi..

    ReplyDelete
  7. mizz sue, ye ker? zana masukkan su dalam list k..

    ReplyDelete
  8. cubaan, haruslah akk ada dlm list sbb akk antara blogger pertama yg zana jumpa.. hihihi

    ReplyDelete
  9. zaza, mestilah ada dear.. jgn risau k..

    ReplyDelete
  10. noremy, ye ker? nanti zana masukkan dalam list k..

    ReplyDelete
  11. jiji, kelantan nak ke putrajaya boleh jer.. hihihi..

    ReplyDelete
  12. cute mum, ada pertandingan bowling? insyaAllah kalau ada kelapangan zana gie yer..

    ReplyDelete
  13. faiz farish, kalau dtg nnti singgah umh aku.. hihihi..

    ReplyDelete
  14. ika, akk dah letak yer link ika.. jgn sedih2 k..

    ReplyDelete
  15. salam adieyza. sy blogger putrajaya jugak staff Mof but bukan di bangunan Mof ya...i link u ya...

    Mizz Sue : hai sue..awak pun ade ya...

    ReplyDelete
  16. saye pon blogger putrajya n bekeje kat BPK MOF...HEHEHEH pepun selamat2 sume yah kawan2 hhehehh

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...