Friday, March 18, 2011

Senyum di pagi hari


Pagi2 ni jom kita layan gambar2 yg boleh buat kita senyum & gelak.. kalau pagi2 dah senyum & ceria, InsyaAllah sepanjang hari akan gembira hendaknya..










Credit to Zon Bebas


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

22 comments:

  1. mueue gambor ni leh buat muke jadi tegang sebab sengeyh2...

    ReplyDelete
  2. hahah..gelak lam hati..(camne gelak lam hati..cuba awk buat..haha)

    ReplyDelete
  3. hehe..memang tersenyum sokmo la di pagi hari~~

    benda ni jadi kebanyakannya kat negara kite..tak sangka pulak org kite boleh buat lawak

    ReplyDelete
  4. memang lawak....
    then bleh plak letak anak dlm offer bin semata2 nk pilih2 baju....haisshhhh

    ReplyDelete
  5. ahaks...lawak la,hr2 klu tgk ni leh awet muda ni sbb senyum je hihi ;)

    ReplyDelete
  6. adeh, sbar je lah... ada juga macam tu ek.. penjual gadis tu yang tak tahan..

    jemput singgah blog ye...
    http://kasihmommy.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. kasut pink, hihihi.. 1 sen tu pun macam xde makna sebab kalau dibundarkan jadi rm3 jugak kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. faiz farish, memang kelakar gambar tu kan.. ada ker yg mintak keje tu agaknya?? hahahha

    ReplyDelete
  9. jiji yu, sengih jangan x sengih.. baru awet muda selalu.. huhu

    ReplyDelete
  10. CTM, jgn la gelak dlm hati, meh la gelak sama2 saya.. hihihihi

    ReplyDelete
  11. bila ku kata cinta, senyum tu 1 sedekah.. teruskan senyum k..

    ReplyDelete
  12. mizz sue, tau x pe.. bila dah salah ejaan ni mmg akan jadi kelakar la kan..

    ReplyDelete
  13. cik mary, mesti yg bagi arahan tu tersangat lemah lembut orangnya.. hihihi

    ReplyDelete
  14. zoey zau yah, mmg kelakar kan?? hahahahha

    ReplyDelete
  15. nadia, mak baby tu seronok sgt shopping sampai lupa kat mana anak dia.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. ika, senyum selalu k.. nnti lagi cute.. hihihi

    ReplyDelete
  17. mommy jue, sapelah yg rela dijual tu yer.. hihi..

    zana akn singgah blog mommy jue nnti k..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ