Tuesday, March 8, 2011

Pagi Yang Indah!!

Pagi yg indah!!!!

Bangun pagi tadi dengan perasaan yg sangat bahagia.. maybe mood baru balik bercuti tu masih ada.. rasa bersemangat jer nak mulakan hari ni..

Tetiba dapat banyak semangat baru.. semua semangat yg baik2 jer.. aku berharap semangat baru ni akan bawa kebaikan untuk diri aku & encik suami tersayang..

Memang banyak cerita untuk dikongsi dalam blog ni.. even aku cuma bercuti 2 hari jer, tapi rasanya banyak cerita yg menarik boleh aku share dengan korang.. terutamanya percutian ke Genting Highlands Strawberry Farm.. sangat menguja aku..

Tapi buat masa ni belum ada kesempatan.. ada keje yg perlu diselesaikan.. lepas tu aku akan cuba secepat mungkin untuk transfer gambar dari camera.. lepas dah transfer nanti, barulah boleh update cerita2 tentang second honeymoon tu yer.. nak blogwalking pun x sempat lagi.. so nanti dah free cikit aku akan terjah blog korang k..

p/s: teruja sebab dalam masa 3 hari ni, lovely followers dah bertambah 6 orang.. even aku kurang update masa gie holiday tu, tapi still ada yg follow.. thanks untuk semua yg sudi follow & baca blog ni.. aku hargai sangat2..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. upload gmbr cpt2 ye kak hihi....ika lak yg teruja...jelesnye ;p

    ReplyDelete
  2. As salam zana..bestnya br blk dr honeymoon yg ke 2..semoga makin meng eratkn lg kasih syg antara kalian berdua....

    ReplyDelete
  3. xsabar nk tgk pic...

    cpt2 skit upload gmbo..hehe

    ReplyDelete
  4. afikah, xmo jeles2 k.. teruja eh??

    ReplyDelete
  5. azatiesayang, mmg best sgt.. zana pun harap hubungan zana & suami sentiasa erat & bahagia..

    ReplyDelete
  6. faiz, harus upload cepat2.. tp tunggu masa yg sesuai.. hihihi

    ReplyDelete
  7. kak nik, nnti zana upload semua k.. tungguuuuu..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ