Friday, March 4, 2011

Holiday!!


Hari ni agak sibuk dengan keje.. kena siapkan banyak keje.. mood bekerja pun agak kurang.. sebabnya asyik terfikirkan aktiviti hari Ahad & Isnin nanti..

Hari Ahad ni aku & encik suami nak bercuti.. sajer nak berjalan, dah lama x bercuti berdua.. last gie Melaka bulan 12 hari tu.. tapi tu pun dengan family.. last bercuti berdua adalah masa honeymoon dulu.. dah 7 bulan tu, lama betul kan..


Walaupun just nak bercuti dekat2 jer, tapi aku & suami agak teruja jugak la.. sebab nak buat 1 aktiviti yg x pernah aku buat.. so tu yg agak teruja cikit..

Nak kena bagi hint ke kat mana?? tempat tu tinggi & sejuk.. cukup la 2 hint tu yer.. korang mesti dapat agak punya.. hihihi..


Nanti aku akan update cerita tentang holiday tu k.. take care guys!!

12 comments:

  1. hai..

    dah baca kt fb, g genting ye???
    happy holiday!

    p/s : k.nik pun tgh prepare utk something..;)

    ReplyDelete
  2. selamat berhanimun.mau ke genting ke.bestnya.cuti2

    ReplyDelete
  3. waaah sejuk2 best le berdua je kan...

    ReplyDelete
  4. mesti nak pegi genting nie tak pon cameron kan?

    bestnyaaa holiday! take care ok

    ReplyDelete
  5. kak nik, kantoi la pulak.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. marinahunny, hihihi.. mmg best..

    ReplyDelete
  7. jivebumz, tq so much kak.. zana gie genting.. cameron tu dlm perancangan.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...