Thursday, March 3, 2011

Folkart Painted Plaque For LovelyHome


Last week masa tengah blogwalking, terjumpa 1 blog yg sangat menarik.. Affeen's Craft.. terus jatuh cinta tengok hasil tangan Affeen's Craft ni.. cantik2.. so tanpa buang masa terus follow blog tu.. so next time nak cuci2 mata senang cikit.. hihihi.. paling jatuh cinta dah tentunya Folkart Painted Plaque yang ada kalimah "Allah" "Muhammad"..


Keesokkan harinya, sampai office bukak blog seperti biasa.. tiba2 nampak Affeen's Craft tengah buat jualan untuk Folkart Painted Plaque.. terus sms Affeen untuk tanya harga & tanya if dah ada pembeli ke belum..




Affeen pun reply dengan sangat pantas (good customer service!!).. katanya masih belum ada pembeli tapi dah ramai yang tanya harga.. so bila Affeen bagitau jer berapa harga Folkart Painted Plaque tu, terus aku kata confirm nak beli.. sebab Folkart Painted Plaque tu ada 1 jer.. so siapa cepat dia dapat.. nasib baik aku cepat sms.. so Affeen pun setuju nak jual Folkart Painted Plaque tu dengan harga yang sangat berpatutan.. suka!!!

Semalam, Folkart Painted Plaque tu telah selamat sampai kat tangan aku.. teruja nak bukak.. nasib baik kat office, kalau kat rumah aku terus bukak jer.. hihihi..



Semua officemate asyik tanya aku beli apa yg sampai besar macam tu.. sebabnya memang Folkart Painted Plaque tu besar.. masa nak bawak balik, orang dalam lift pun sibuk2 tanya apa yg aku bawak tu.. sampai bawah, security guard pun tersengih2 tengok aku bawak barang yg besar tu.. bukannya nak tolong.. hihihihi..

Sampai rumah terus bukak bungkusan.. teruja.. cantik di mata aku ni, xtau la kalau kat mata orang lain x cantik kan.. yg penting aku suka!!!




Pada yg berminat, boleh la terjah blog Affeen'S Craft tu yer.. customer service sangat tip top.. barang sampai dengan selamat tanpa cacat celanya.. design yg cantik & unik.. memang berbaloi2 dengan harga yg kita bayar..


12 comments:

  1. cantekkk..skrg jugak mau terjah. thanks ya :)

    ReplyDelete
  2. ..cantik laa..nmpk tenang jekk...

    ReplyDelete
  3. aS SALAM zANA..
    TQ FOR ALL THE CoMPLIMENTS..TERHARU..HUH..HUH..
    tq juga sudi berjual beli ngan saya ye..
    Terima KAsih daun Keladi.. :-)
    Wishing u all d' Best..
    -Affeen-
    http://affeen.blogspot.com
    http://affeenshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. utk hiasan kat dinding ke? cantik lah..sweet je..

    ReplyDelete
  5. ciare, terjah jgn x terjah.. harga mmg berpatutan..

    ReplyDelete
  6. N, cantik kan.. mmg affeen craft ni kreatif la kan..

    ReplyDelete
  7. affeen, zana puji ikhlas tau.. mmg puas hati sgt... harga berpatutan, barang cantik, unik.. zana n husband puas hati sangat2..insyaAllah boleh repeat order lagi nnti..

    ReplyDelete
  8. noremy, harus terjah dear.. cantik2 design barang kat situ..

    ReplyDelete
  9. marinahunny, yup dear.. utk hiasan kat dinding.. sweet kan..

    ReplyDelete
  10. faiz, ko belikan then bg aku sbgai hadiah.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...