Tuesday, March 29, 2011

Kehabisan Stok

Semalam sempat menerjah ke Vincci Alamanda.. niat di hati nak beli handbag baru.. last week ada nampak handbag yg comel kat Vincci, so semalam bertekad nak pergi membeli handbag tu.. balik kerja terus ajak encik suami ke Alamanda..

Sampai Vincci terus hampa.. sebab handbag tu dah kehabisan stock!!!!!!!

Adoi, punah harapan.. baru nak feeling2 bawak handbag baru gie kursus tapi x ada stock la pulak.. oleh kerana encik suami tengok mulut isteri muncung ke depan, lalu dibelikannya kasut kat Vincci tu.. katanya 'xdapat handbag baru, kasut baru pun ok lah kan"..

Tapi part yg paling x bestnya, bila malam tadi tido termimpi2 handbag tu.. parah betul la aku ni!!

20 comments:

  1. uhuk2..beg vincci? wah2..lebatnya org tu...

    xpe, tgu stok baru mari ok..time tu mesti ada yg lg cun!

    ReplyDelete
  2. hahaha, okla tu.... slamat gak duit.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Ala kesiannye kamu...samapi termimpi2 lagi..hehe gi la cari kat kedai vinci lain..mane tau ley jumpe beg itu ^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha lebih teruk dari ngidam nih sampai termimpi2 hiks...

    ReplyDelete
  5. cian Zana yek...

    org pon pernah cam gitu..ternampak beg carlo rino kat sunway..punyerlah excited cakap kat my fiance..

    yang..harga dia ada less 50%..

    then, bila kami dtg dekat2 jek..harge dia yg terpampang tu dah less 50% but still mahalll lg..

    terus sedih jek..terbayang2 beg tu sampai skang ni~~

    ReplyDelete
  6. siannyer...sampai mimpi2 tue....

    ReplyDelete
  7. haha..mmg nak sangat tu..aha..

    ReplyDelete
  8. aloo ciannya..
    takpe2..tunggu handbag keluaran yang baru :)

    ReplyDelete
  9. hamboi2 kak,sampai mimpi erk...xpe2 ade rezeki lps ni dpt la tu hehe ;)

    ReplyDelete
  10. k.nik, mana ada lebat.. biasa2 jer.. tp nak handbag yg hr tu jugak.. xmo yg lain.. mcmne tu??

    ReplyDelete
  11. faiz farish, selamat duit tp x selamat jiwa sbb asyik teringat jer.. apa kes??

    ReplyDelete
  12. apple cute, nnti zana try cr Vincci lain.. hope adalah rezeki zana kan..

    ReplyDelete
  13. mappiau, mmg kes berat ni.. hihihi

    ReplyDelete
  14. bila ku kata cinta, zana dah lama x beli handbag CR.. last dapat masa birthday, sampai skrg xde beli lagi pun.. huhuhu.. x suka sampai termimipi2 tu kan..

    ReplyDelete
  15. shah-kayrul, mmg teruk kan zana ni.. hihihi

    ReplyDelete
  16. bunga, bukan nak sangat tp terlalu nak kot..

    ReplyDelete
  17. axie, hope adalah yg berkenan nanti kan..

    ReplyDelete
  18. zaza, tu lah pasal.. bahaya betul zana ni kan..

    ReplyDelete
  19. ika, hope ada rezeki akk la kan.. kalau xde redha jer la..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...