Tuesday, March 22, 2011

Ketagih


Mula ketagih ini..




Pantang jumpa, mesti nak beli.. bukan beli sepaket, tapi berpaket2.. xtau lah kenapa.. aura kesedapannya melampau2!! yg peliknya, dulu aku rasa chocolate ni biasa2 jer.. kadang2 xpandang pun chocolate ni.. mentang2 chocoloate ni murah..

Tapi kenapa sekarang kesedapannya luar biasa bila sampai kat dalam mulut aku ni???


36 comments:

  1. zaa lagi suka MARS! sedap sgt! zana try la!

    ReplyDelete
  2. mmg sedap.

    hehehe ke ada apa2 ni..?

    ReplyDelete
  3. akak pun suka jgk dik.sedap sungguh..makan satu nak lagi lagi dan lagi.pastu trus insaf bila menyedari betapa manisnya ia..akak takut kencing manis dik oiii..hahaha

    ReplyDelete
  4. owwhhh zanaaaa same la kite, memang tiap kali borong barang2 dapo musti sambar sepeket cokelat cloud9 tuh hihihi. pastu kat umah berebut2 ngan irfan hahahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe... perasan tak, dulu bar die panjang, skang dah pendek sikit... sodap tue... tarik2 caramel die, heheh

    ReplyDelete
  6. hehehe...mmg sedap,mkn dr dulu lg tp jarang2 la...manis sgt...agak pelik entry2 zana sejak 2 menjak nie...hahaha...betui ke ayt nor nie...

    ReplyDelete
  7. ketagih lg erk,nnt jd ...... xnk sebut hak3x...tp comellllll ;p

    ReplyDelete
  8. uma N ade cloud 9 tu sepeket...huhu..mmg sodap..

    ReplyDelete
  9. dah lama tak makan benda ni... fav masa kecik2 dulu

    ReplyDelete
  10. Selamat Petang.... Sila Kompomkan Segera Kehadiran Anda utk Event Boling.... Kerjasama Anda, Amat Kami Hargai.... Tq..

    ReplyDelete
  11. ala dah lame xmakan nie..nk beli la ptg nie..hehe

    ReplyDelete
  12. dulu masa kecik dulu suka coklat ni, skang mcm kureng lak...huhu..

    hai dear, thanks drop by my blog n be my follower, dtg sini nak follow balik, sori lambat jengah sini..

    nice blog!!

    ReplyDelete
  13. kesedapan mmg luar biasa lah..hi hi

    ReplyDelete
  14. zaa, mars pun ok jugak.. tp sekarang ni mcm lebih suka cloud 9 lak.. xtau nape..

    ReplyDelete
  15. marinahunny, sedap!!! xde apa2 la dear.. hihihi..

    ReplyDelete
  16. mappiau, samalah kita yer kak.. suka!!!

    ReplyDelete
  17. faiz, kalau beli nanti tolong belikan utk aku jugak k.. hihihi

    ReplyDelete
  18. mamlyna, a'ah.. sekarang cloud 9 dah pendek cikit..tp still sedappppp!!

    ReplyDelete
  19. cik mary, belum ada apa2lah dear.. hihihi

    ReplyDelete
  20. nor, mmg manis sgt.. lain mcm ke entry zana skrg ni?? xde apa2lah nor.. biasa jer..

    ReplyDelete
  21. bunga, super ring mmg terbaik!! dr dulu sampai sekarang still top selling kan..

    ReplyDelete
  22. ika, hahahahaha.. comel tu mmg la.. hihihihi..

    ReplyDelete
  23. N, ada sepeket?? nak boleh?? hihihihi..

    ReplyDelete
  24. dwaty, cloud9 ni dr dulu lagi ada jual kan.. dah lama betul tp still sedap!!

    ReplyDelete
  25. aimaduddin, thanks for info..

    ReplyDelete
  26. dakcik, gie beli tau.. mmg sedap!!

    ReplyDelete
  27. axie, snickers mmg sedap!!! tp skrg zana tgh ketagih yg 1 ni.. xtau ketagih sampai bila.. hihihi

    ReplyDelete
  28. wahida, sekarang cloud9 dah banyak jenis, so mmg sedap tau..

    thanks jugak sudi drop comment n jd my follower.. appreciate it..

    ReplyDelete
  29. zoey zau yah, mmg luar biasa sgt.. suke!!!

    ReplyDelete
  30. atiey, salam kenal.. sedap kan.. bila tarik caramel dia lagilah sedappppp...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...