Thursday, March 10, 2011

WaterMark aDieyZa


Last week dapat sesuatu yg istimewa dari rakan blogger.. terharu sangat..


Lovely watermark!!

Happy sangat bila tengok watermark ni.. sangat cantik di mata aku ni.. siap ada love lagi.. suka!!

Kalau korang perasan, 2 entry sebelum ni aku ada letak watermark kat gambar2 dalam blog ni.. watermark ni pemberian ikhlas dari rakan blogger,
Nadia..

Nadia kata dia hadiahkan watermark ni untuk eratkan silaturrahim antara kitaaorang berdua.. so sweet!!! memang dulu aku pernah bagi
hadiah kat Nadia, since Nadia merupakan follower blog ni yg ke 100.. tapi aku x sangka la pulak yg Nadia nak hadiahkan watermark ni untuk aku..

Sebelum ni memang aku x pernah letak watermark kat gambar dalam blog aku.. ramai jugak bloggers yg nasihatkan untuk letak watermark dalam gambar, so orang nak curi gambar kita susah cikit..


Since dah ada watermark ni, lepas ni aku akan letak la watermark ni kat setiap gambar.. lagi semangat nak letak watermark ni sebab watermark ni hadiah dari seseorang.. luv it!!!

Dah la hadiahkan watermark ni, Nadia siap buat special entry pulak tu untuk watermark ni..

Thanks for everything Nadia!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. cantik watermark tue...tapi tak pandai la nak buat mcm tue...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. wow sweetnya..cantik watermark tu.. =)

    ReplyDelete
  3. faiz, apa maksud meriah tu? serabut?

    ReplyDelete
  4. shah-kayrul. zana pun x pandai buat.. hihi.. hadiah dr nadia, so mmg rasa bertuah sgt.. cantik kan..

    ReplyDelete
  5. bardboo, mmg sweet watermark tu..

    ReplyDelete
  6. thank you so much dear.... sangat menghargai tapi sedih sbb nadia belum berkesempatan untuk tukarkan color dia pd color yg zana minat.... maafkan nadia zana...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ