Friday, March 18, 2011

Apam Balik Nipis


Setelah sekian lama xmakan apam balik, semalam nampak orang jual apam balik terus rasa nak beli.. padahal masa tu dah kenyang sesangat.. tapi hati ni meronta2 nak beli apam balik..

Aku suka apam balik nipis.. bukan yg tebal macam biasa tu.. sebab kalau yg nipis tu kan rangup cikit.. memang layan la kan.. sambil taip entry ni pun aku dok terbayang jer apam balik semalam.. rasa macam nak beli lagi jer hari ni.. hihihihi

Xsempat tunggu sampai rumah, dalam kereta jugak aku belasah makan apam balik ni.. sedapppppppppppppppppppp....


Aku x pasti kenapa tiba2 aku rasa tersangat berselera dengan apam balik nipis tu.. maybe sebab dah lama x makan kot kan.. tapi memang aku makan dengan penuh berselera sampai encik suami buat muka pelik tengok isteri dia x pandang kiri kanan.. huhuhuhu

Maybe bila dah lama sangat x makan apam balik then sekali dapat tu yg aku selera sangat kot.. lepas tu dapat makan waktu petang.. yelah, macam tengahari memang layan nasi jer la kan tapi kalau makan nasi waktu petang kan kurang cikit feelnya.. korang faham x eh apa yg aku cuba jelaskan?? hihihi.. bahasa dah tunggang langgang sebab otak fikir apam balik nipis semalam..

Adakah hari ni aku akan ke Presint 9 lagi untuk beli apam balik nipis tu??? macam harus pergi jer.. takut termimipi2 lak.. hihihihi..


p/s: korang lak suka makan apa petang2 ni yer??


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

21 comments:

  1. wahhh dd terliur!

    zana beli kat precint 9?? katnee?? kat dlm fudcourt kee tepi2 jalan ke katne :o
    nakkkk

    ReplyDelete
  2. kak oit,presint 9 ktne tu...nk beli gk hihi ;)

    ReplyDelete
  3. faiz farish, ko pun suka eh?? sedap oooooooo...

    ReplyDelete
  4. dd, zana beli kat food court presint 9.. dekat sebelah kedai jual burger Otai tu.. sedap!!!!!! terlalu rangup & sedap.. zana pun terluir gak ni.. adoi, nak lagi la...

    ReplyDelete
  5. ika, kat food court presint 9 la dear.. mmg sedap sangat!!

    ReplyDelete
  6. cm sedap je..nk pg carik gak la jap g..hahaha..die smpai mlm pun de ke?

    ReplyDelete
  7. ekekke..kalo sejuk2 tak ebs makan benda ni..

    ReplyDelete
  8. sedap dapat makan yang rangup nie...kejap jer licin...hehehehhee

    ReplyDelete
  9. most of kawan nadia ske yg nipis but nadia ni ske yg tebal...hihihi dear, ni dah jadik cam nafsu makan plak bila kerap sangat nak...hihihi atau ader pape nih....hihihihi (sambil angkat kening)

    ReplyDelete
  10. aii ada apa2 ke? ehehe mana tau kut2 yg dlm perut nk mkn..hehehe

    ReplyDelete
  11. hunny B, zana x sure la sampai malam ada ke x.. tp rasanya petang jer kot.. memang sedap.. harus cuba!!

    ReplyDelete
  12. cik marry, rasanya x de apa2 lagi.. hahahahhaha..

    ReplyDelete
  13. mrs engineer, selalu beli gak eh? sedap kan.. yummy2!!

    ReplyDelete
  14. zoey zau yah, nanti cubalah beli yer.. sedap!

    ReplyDelete
  15. shah-kayrul, lagi rangup lagi sedapppppp...

    ReplyDelete
  16. nadia, suka yg tebal eh? zana prefer yg nipis..xde apa2 lagi la dear.. hihihi

    ReplyDelete
  17. marinahunny, zana yg nak makan.. dalam perut? rasanya macam belum ada lagi.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ