Tuesday, March 15, 2011

Romantika Shah Alam

Last week berkesempatan untuk ke kedai Romantika di Shah Alam.. first time aku gie kedai Romantika Shah Alam ni.. sebelum ni asyik dengar orang bercerita jer tentang kedai Romantika ni.. memandangkan aku & encik adiey memang x biasa sangat area Shah Alam tu, so memang ada masalah jugak la nak cari jalan ke kedai ni kan..

Tapi last week berjaya jugak aku sampai kat kedai Romantika tu.. tu pun aku mintak pertolongan adik ipar & biras aku untuk tunjuk jalan.. sedaya upaya jugak la nak mengingat jalan tu.. sepatutnya aku set kat GPS terus supaya lepas ni boleh follow balik jer jalan tu.. tapi terlupa la.. hihihihi..

Sampai kedai Romantika, agak teruja.. maklumlah banyak sangat barangan yg cantik2.. bunga pun banyak pilihan.. harga pulak berpatutan.. aku kata murah sebab ada jugak barangan kat situ yg aku pernah beli melalui online.. jauh beza harga beli online & harga kat kedai Romantika tu..


Since first time gie situ, so kebanyakan masa digunakan untuk survey harga.. so next time nak pergi senang.. terus ambik mana yg dah ada dalam list..



Tapi alang2 dah sampai tu, sempat juga sambar Wall Clock kat kedai tu.. tu pun sebab Wall Clock kat rumah ada 1 jer.. tu yg beli untuk tambahan..


Pada sesiapa yg memang minat menghias rumah terutamanya rumah berkonsepkan Inggeris, memang sesuai untuk beli barangan hiasan kat kedai Romantika ni.. walaupun rumah aku ni bukannya konsep Inggeris, tapi still berminat nak pergi kedai ni..

Kedai Romantika yg aku pergi ni kira cawangan jer, berhadapan pejabat pos besar & berhampiran PKNS.. nak lagi banyak pilihan, boleh pergi kedai Romantika di Alam Sentral Shah Alam.. yg dekat Alam Sentral aku x sempat pergi lagi.. insyaAllah kalau ada masa boleh jugak terjah kat sana..

p/s: kalau ada sesiapa yg tau tempat jual barangan perhiasan & bunga hiasan, boleh la share yer..



www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. cantikye..kalo g sana mesti rambang mata hehhe

    ReplyDelete
  2. cantikye..kalo g sana mesti rambang mata hehhe

    ReplyDelete
  3. akak pon ska gi kdai yg jual phiasan cenggini..kat nilai 3 kan byk tp arga mhl la...tp org duk ckp kat nilai 3 murah..bg akak..mhal gak la..leh try gi kdai romantika kalau bknjung ke s.alam...
    p/s:bla la leh gi ni..huhuh

    ReplyDelete
  4. cantek..harus terjah nie..name kedai pun dah kelassssss..romantika gitu..hehe

    ReplyDelete
  5. fara, mmg banyak barang yg cantik2 kat sana.. mmg rambang mata sesgt.. hihi

    ReplyDelete
  6. intan morsalin, zana suka gie then survey2 dulu.. ada budget lebih boleh la beli.. cuci2 mata kat kedai hiasan mcm ni best kan.. zana x pernah shopping kat nilai even zana org n9.. hihihihi

    ReplyDelete
  7. zaza, mmg cantik2 barang kat situ.. harus terjah!!

    ReplyDelete
  8. saye p yang kat Plaza Alam Sentral tu..memang menarik..

    Tapi bile banyak sgt..bingung plak jadinye..

    Yang kat depan pejabat pos besar ni..kat ne ek? Bukan depan tu padang..DEMC ke?

    ReplyDelete
  9. bila ku kata cinta, betul ke ni?? ni yg makin zana teruja nak gie yg dekat plaza alam sentral tu.. sebab mesti banyak pilihan.. dapat gaji jer harus terjah ke sana.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ