Thursday, September 27, 2012

BE Ke 10 - TQ Semua!

Syukur Alhamdulillah... dapat lagi 1 BE yang menari2 riang dekat blog aku ni.. teruslah menari wahai BE "Libresse Barometer".. menarilah dengan rancaknya yer.. hehehe... 

TQ Nuffnang! TQ Libresse!

Ini merupakan BE ke 10 bagi tahun 2012.. sekarang ni ada 2 BE yang seronok menari2 kat blog aku.. menari style apa tak dapat dipastikan.. yang pasti, aku happy bila iklan2 tu sudi singgah kat blog aku.. 

Follower x ramai xpe.. jumlah views x ramai pun xpe.. yang penting aku happy blogging.. dari hari ke hari, makin sayang dengan blog ni.. banyak kenangan yang aku dah tulis dalam blog ni.. selalu membayangkan anak cucu aku akan baca blog ni nanti.. *padahal anak pun belum ada, dah berangan sampai ada cucu.. hehehe..

Nota Cinta : TQ pada semua yang sudi singgah blog yang x seberapa ni.. luv u guys!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Salam Zana.tahniah..rasanya ramai blogger2 yg dpt byk BE skrg ni.Rezeki tuh!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..kene belajooo ngan akk ni cm ne nk dpt BE bebanyak ni..hihi

    ReplyDelete
  3. Blog kakcik dah lama tak ada BE. :(

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya....just seronok2kan...

    ReplyDelete
  5. byak lg yg ta kena blajar dgn sis. Pasal be

    ReplyDelete
  6. as salam
    tahniah
    moga rezeki mendatang makin murah amin.....

    ReplyDelete
  7. Ida pun dapat Librese tu... menarilah anda serancaknye ye! hehehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ