Tuesday, September 25, 2012

Keropok Lekor Terengganu : Leko-Leko Putrajaya


Keropok Lekor Terengganu : Leko-Leko Putrajaya
Tera Sekali Nok Lagi!
 
Lokasi kedai : Presint 15, Putrajaya (barisan Mydin)
Menu popular : Leko Chezzy Mayo & Black Pepper Leko
Website : http://www.leko-leko.com/products.html
Facebook : http://www.facebook.com/#!/LekoLekoPutrajaya
 


Review : idea yang unik (ada yang kata pelik).. keropok lekor Terengganu yang lembut dimakan bersama sos dan mayonis (ada yang kata simple boleh buat sendiri kat rumah).. sesuai untuk hidangan di waktu petang sambil bersantai selepas balik dari kerja.. agak2 malas nak menggoreng keropok lekor kat rumah sendiri, so korang boleh la singgah kedai ni.. hehehe..
 
Nota cinta: makin banyak kedai makan menarik, sedap & unik dekat Presint Diplomatik.. tu yang seronok duduk situ.. hehehe..
 
  
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. ohhhh.. camtu ye... kot2 nanti sampai putrajaya boleh singgah sini... nak test gak.. :) thanks shared..

    ReplyDelete
  2. oo baru anum tau.. bestnya leh la try nanti

    ReplyDelete
  3. mmg sdap..pstu banyak... :)

    suke yg cheese..sedapp!!

    ReplyDelete
  4. macam2 ada ek... tak pening ker mkn mcm tu? erk

    ReplyDelete
  5. zana...dah la tgh lapo ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Alamak kak zna nih dh buat ros terliur... Huhuhu... :)

    ReplyDelete
  7. Best ek duk Putrajaya? Hari tu ida makan kat kedai mamak area umah zana tu lah.. depan MyMydin tu..... Sirap Limau RM1.80.. PENGSAN!!!!!

    ReplyDelete
  8. nak lalu jap...kita ada jual keropok dari terengganu.kalau nak tgk gmbr blh lah buka link kat bawah.
    http://www.mudah.my/Keropok+terengganu-18844977.htm

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ