Thursday, September 27, 2012

Candid Tudung Mantap?


Keyword pelik lorrrrr...yang pasti aku bukan jenis yang pandai menggayakan tudung.. serius failed! pakai shawl pun x pandai belit2.. pakai pashima pun hentam jer.. pakai tudung bawal lagilah main pin jer.. tudung layer2 pun baru jer nak jinak2 pakai..

So blog ni x sesuai dijadikan rujukan untuk melihat style penggayaan tudung.. tapi kan, yang aku kelakar tu, apasal ada perkataan "mantap" tu? apa kaitan mantap dengan tudung? macam x sesuai jer perkataan mantap tu.. hohohoho...

Nota cinta : takut pulak bila entry ni selalu orang baca.. keyword "mantap" tu yang membuatkan aku jadi takut.. eh, apa yg dicari lah dalam blog ni yer.. 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. saya kalau sakit pinggang tampal koyok salonplas jerlah... sebab xtau nak makan ubat ape.. dah tampal tu biasernya kurang sikit...

    ReplyDelete
  2. kdg2 key word mcm pelik2 aje kan hehehe

    ReplyDelete
  3. nape sakit pinggang ni.buat keje berat koy

    ReplyDelete
  4. biasa js sapu minyak afiat yg panas2 giler tu...hihi

    ReplyDelete
  5. kalau dah serius better pergi chek up...

    ReplyDelete
  6. kalau tgk keywords mmg lucu lah..hehe

    ReplyDelete
  7. salam sis..sihat?hee
    lawak je kan kalu kte tgk bhgn keywords nie..ntah pape je..hehe

    ReplyDelete
  8. g la check..mana tauuu kann....hehehe

    ReplyDelete
  9. Zana, nak period or somthing good ?? AMIN

    ReplyDelete
  10. tudung mantap camne tu.. a'aa pelik lak kan :-)

    ReplyDelete
  11. ape taruk mnyak afiat,salonpasla!mengarut sumenye...simbh diesel msti elok!

    ReplyDelete
  12. haha..kelakar..napa search kat sini..search la kat google..bengong.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ