Friday, September 28, 2012

Permata Yang Dinanti - InsyaAllah


Ya Allah, aku bermohon agar diberi kesempatan waktu untuk aku merasai nikmatnya perasaan bergelar seorang ibu.. permudahkanlah urusanku dalam usaha untuk mendapatkan zuriatku sendiri Ya Allah.. berkatilah segala usahaku untuk memiliki zuriatku sendiri.. semoga ada rezeki buat aku dan suami mengecap kebahagiaan bersama permata hati kami  suatu hari nanti.. Amin.. Amin.. Amin Ya Rabbal Alamin...


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

22 comments:

  1. amin3..falsya skang nie pun tgh berusaha..
    insyaALLAH zana rezeki tuh akan ade cume cpt atau lmbt je..
    falsya semua bende dh cube..
    skang nie tinggal nak gie berurut je..
    sabar kayh zana..falsya doakan moga2 ade habuan utk segala usaha zana n hubby..
    amin3..

    ReplyDelete
  2. Assalam zana..Amin Allahumma Amin..same2 kte bdoa ye..sayu je hati bce blog zana kali ini..sbb anis turut rasai itu sume..

    ReplyDelete
  3. ameen...mudah2an ada rezeki kite nanti...


    tak kekok pn zana pegang baby tu..;)

    ReplyDelete
  4. insyaALLAH... aminnn ya rabbal alamin..

    ReplyDelete
  5. insyaallah...semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  6. Amin~~
    InsyaAllah, Allah kan ada.:)

    ReplyDelete
  7. insya allah...harinya akan tiba jua...

    ReplyDelete
  8. Amin ya rob.. Insyaallah kak ..sampai masanya Allah akan bagi kak..semuanya perancangan Allah juga.

    ReplyDelete
  9. amin..insyaAllah moga ada rezeki itu nanti

    ReplyDelete
  10. Amin!
    InsyaAllah.. kalau ad arezki takkan kemana sis.. :)

    ReplyDelete
  11. INSYALLAH.. tetap berdua'a dan berusaha..

    ReplyDelete
  12. insyaallah...mudah2an allah makbulkan.. :) aminnn...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ