Tuesday, September 18, 2012

Kisah Raya Dah Habis


Raya dah habis tapi...

1) cerita jamuan raya ada lagi yang x sempat diupdate kat blog.. apa kes??? 

2) biskut raya ada lagi kat rumah.. bukan sebab x ramai tetamu yang datang tapi mengada2 beli biskut raya, kek dan kerepek lagi minggu lepas walaupun biskut raya kat rumah ada lagi.. dengan alasan, nak makan sambil tengok tv.. hehehe..

3) ada kain pasang yang kononnya nak dihantar ke tailor lepas raya untuk pakai masa jamuan raya office x sempat nak hantar tailor.. jawabnya, hantar ke tailor dan pakai masa raya haji bulan depan..

4) duit raya ada balance lagi.. tahun ni ada rezeki lebih tambah peruntukan duit raya lebih RM100 daripada tahun lepas.. sekali semalam check ada balance RM120 lagi, maknanya total duit raya yang berjaya diagihkan pada raya tahun ni sejumlah RM430.. balance duit raya tu aku guna jer la jawabnya.. hahaha..

5) baru plan nak cantik2kan rumah sebab pergi beraya rumah orang tengok semua rumah orang cantik2.. so, dah lepas raya baru fikir nak deko2 rumah.. tertinggal keretapi kitaorang ni.. hahaha..

Nota cinta: korang ada cerita pasal dah habis raya x? 


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. betul tu... lepas gi jalan2 OH kat rumah2 org.. balik umah baru nak deco2, kemas itu ini apa yg patut... kasi cantek sket.. eheheh sbb nye tengok rumah org cantek2 belaka..

    ReplyDelete
  2. besela tu...da tgk umah org cantek baru ade idea nk wt umah sendiri kan...hehehe

    ReplyDelete
  3. time beraya uma org mata tu meliar ja tengok deco kan..hihi pastu jeles uma diorang cantik..kann :D

    ReplyDelete
  4. hehe~ala...x sempat nak g raya umah akak tahun nie..xpe2...insya'Allah tahun depan sampai..hehehe~ nieyl kuih raya mane2 yg rasa da lame tuh..semua dah ke tong sampah kak..hehe~duit raya tahun nie pun de balance jgk...tapi nieyl guna tok bayar tol..haha~

    ReplyDelete
  5. part baju raya n kuih raya tu mmg tiap2 tahun jadi rasanya >_<

    ReplyDelete
  6. ada lg cite raya...syawal dh hbis tp entri raya masih ada lg yg xpublish..hihi..

    ReplyDelete
  7. wah buat post mortem hari raya juga yek hehehe

    ReplyDelete
  8. cite raya e'in dh abes dh.. hehe

    ReplyDelete
  9. semoga bertemu lgi syawal tahun hadapan...insyaALLAH..

    ReplyDelete
  10. aku pun ada lagi kuih raya nok...bukan sbb takde org dtg umah, tapi sbb bila org dtg, confirm aku masak2...jadinya kuih raya jadi tak laku...huhu...

    ReplyDelete
  11. lepas raya, msti badan naik..tu terjadi setiap tahun :P

    ReplyDelete
  12. Crita raya ros dh lama abis... Ekekek :p

    ReplyDelete
  13. Cerita raya ida dah lama tamat.... hahhahahahha.. Zana boleh sambung cerita raya ni sekali dengan cerita raya tahun depan.. *aku perli ni!!* HAHAHAHHAH

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ