Monday, September 10, 2012

Macam-Macam Cerita di Facebook!


Kiranya aku ni jiran yang kurang baik la eh?? hehehehe...




Adat kehidupan.. sekejap turun.. sekejap naik.. macam berat badan kita jugaklah.. *motif cakap pasal berat badan?? hehehhe




Setiap dugaan pasti ada rahmat yang Allah turunkan... ujian itu tanda Allah masih sayangkan kita..




Kena kurangkan update status kat facebook la nampaknya.. nanti update "mengantuk" atuk kata "mengantuk pergilah tidur!'... huhuhuhu..



Untuk renungan bersama.. marilah kita berusaha untuk lebih mendekati dan menghayati kandungan Al-Quran.. insyaAllah..



Sumber : Facebook rakan2 Zana Adieyza

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. I pun sama Zana,bukan jiran yg baik sbb wifi boh password ;p

    ReplyDelete
  2. peringatan yg baik lebih lebih lagi ang bodoh di fb tuh..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Alamak yg 1st tuh xdpt diterima..hahhah :p dh mcm2 kan org post skrg ni :)

    ReplyDelete
  4. love all the hints especially the last one

    ReplyDelete
  5. no 1.. tue nak gelak ada nak marah ada
    hahaa

    ReplyDelete
  6. ai pon bukan jiran yg baik.. last friday jiran atas rumah tny... "weii rumah ko ade unifi eh... tp ade password.." adakah beliau ingin gune intrnet daku? hua hua hua.. fkir positif..mungkin die just nk tny... hua hua hua

    ReplyDelete
  7. alamak...saya bukan jiran baik....ermmmm....

    ReplyDelete
  8. nieyl suke yg jiran n Wifi..makner nyer nieyl pun x kurang baik la yea..hahaha~ harus la de password kan..kan...nothing is free ok..hahah~

    ReplyDelete
  9. post kt fb tu lawak..kadang kiter post kiter pown xsedar..hihi

    ReplyDelete
  10. mcm2 ada kat facebook kan...kan.. yg menarik n yg tak menarik..
    jarang dah buka facebook..buka pun kejap2 je.. kalo takde mood camtu la
    kalo mood ada, memang suke kacau n komen kat fb kawan2, hehehe...

    ReplyDelete
  11. hahahaha kelakar ni.... nasib takde wifi..ngeeeee

    ReplyDelete
  12. nasib ida tak jadik jiran zana.. hahahahahha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ