Thursday, September 6, 2012

Open House Rakan Blogger - Dapat Kuih Tart & Fridge Magnet

Last week, sempat jugak menghadirkan diri ke open house rakan blogger, Le'a a.k.a Azalea Stop Center.. Le'a ajak aku datang rumah dia since rumah dia dekat Presint 5, Putrajaya so memang x ada masalah nak cari rumah dia..


Majlis start pukul 2 petang.. aku sampai dalam pukul 3 lebih.. dah ramai tetamu kat rumah dia.. menu yang dihidangkan semua adalah hasil air tangan Le'a.. semuanya sedap!! spagethi Le'a memang sedap.. banyak aku ambik, nak tambah segan.. hahahha.. over!!


Sebelum balik, sempat la bergambar dengan Le'a.. tu pun sekejap jer dapat borak.. ramai tetamu dia, so dia pun x dapatlah nak layan lama2.. biasalah kan kalau dah namanya open house..

Masa salam nak balik tu, Le'a bagi aku 1 paper bag.. tanjat tau!! dia kata sebagai tanda perkenalan.. so sweet!!! baru kenal2 dah dapat hadiah.. 

Turun jer dari rumah Le'a, terus tengok apa yang ada kat dalam paper bag tu.. over kan?? excited sebenarnya.. nak tau hadiah apa yang Le'a bagi??


Ada kuih tart dan Fridge Magnet (FM) yang sangat banyak!!!! teruja giler aku tengok semua FM tu.. dah la aku ni memang hantu FM.. bila dapat hadiah fridge magnet, seronok x terkata la kan.. 


Kuih tart yang Le'a bagi tu gebu2 ok!! sedap dan lembut.. yang ni aku & encik adiey jer makan.. hahahhaa... sambil tengok tv, sambil makan kuih tart.. sodapppppp!


Fridge magnet Dubai tu besar ok!! cantik dan besar.. memang aku suka sangat2.. ada jugak FM London dan Istanbul.. x dapat pergi London dan Istanbul, dapat FM pun cukuplah kan.. hihihi.. FM Kuantan dan Taman Negara pun ada.. so total semua FM ada 5.. banyak kan??


Hope perkenalan yang terjalin ni akan kekal berkekalan hendaknya.. seronok bila dapat tambah kawan melalui blog ni.. walaupun baru kenal kat blog tapi bila jumpa, macam dah kenal bertahun2.. maklumlah, masing2 dah tau tentang cerita kat blog. so modal nak berborak tu memang banyak la kan..

Yang pasti, rasa happy sangat2 bila dapat pergi rumah Le'a.. tapi ada jugak rasa segan sebab rumah Le'a ni kemas dan cantik sangat ok! dia memang banyak hias rumah dia.. kalau x, x kan la rumah dia pernah tersiar dalam majalah mingguan wanita.. hihihi.. memang aku & encik adiey asyik la cakap rumah dia tu cantik.. nak dibandingkan dengan rumah aku tu, terus rasa nak pengsan.. hahahhaha...


Untuk Le'a, tq so much sebab sudi jemput kami suami isteri ke open house kamu.. tq jugak untuk kuih tart dan FM tu.. zana suka sangat2! tq so much dear!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

23 comments:

  1. purple gitteww...hihi...comel je....terliurrr la satayyyyy tuuuuuu....

    ReplyDelete
  2. kalau zana dtg umah nana memang terus pengsan agaknye sbb nana tak pandai kemas rumah..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat kawan blogger gitew...nak jugakkkkkkkkkk!!hik3

    ReplyDelete
  4. ok ai jelous u dpt FM banyak!... huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. wah~best nyer..presint 5 tuh..belakang umah nieyl je akak..:) klu lalu kat picc tuh..ngan taman selatan..alahai..dekat beno..leh la dtg umah nieyl plak nnt..kehkehkeh~:P

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat FM..rezeki tu kak.. kalau kat putrajaya senang la nak jumpa kan.. ramai blogger n kawan2 duk sana..

    ReplyDelete
  7. bestnya zana,dapat jumpa rakan bloger,makan sedap dan paling best dapat FM tu....nak juga...

    ReplyDelete
  8. bestnyer dpt adiah !!! kak, kiter ni bile plak dpt jmpe..hihi

    ReplyDelete
  9. wow! kelassss dpt FM byk..:)

    Selamat hari raya zana..:)

    ReplyDelete
  10. Seronoknyer.. Bila nak dpt jumpa acik zana nih?? :p

    ReplyDelete
  11. mestinye dapat jumpa kawan , dapat makan & dapat hadiah.. lagi 3 in 1..

    ReplyDelete
  12. salam kenal jugk dari saya :)
    slamat hari raya :)

    ReplyDelete
  13. Salam..

    Nice Blog..Kami follow di sini..
    Harap tuan tanah dpt melakukan perkara yg sama di blog kami..

    ReplyDelete
  14. hi...blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
  15. Salam Zana..

    Wah, ade entri khas... malewww kite...

    Anyway, tq yer sudi hadir hari tu.. pemberian tak seberapa je tu.. Nanti sy reply emel zana tu k..

    Take k!

    ReplyDelete
  16. citrus pn suka kumpul FM..hiihh...nmpk sweet je..hihi..btw,happy blogwalking here...;) nice blog..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ