Tuesday, March 5, 2013

BE March 2013 Daripada Nuffnang!

Syukur Alhamdulillah.. pagi tadi check akaun Nuffnang nampak ada 1 BE baru yang sudi menyinggah kat blog ni.. walaupun jarang update blog, dapat jugak BE daripada Nuffnang.. ni yang sayang Nuffnang  lebih ni.. hehehehe..


BE ketiga di tahun 2013.. walaupun belum ada anak, dah beberapa kali jugak BE berkaitan baby yang aku dapat.. padahal entry pasak budak2 kurang sungguh kat blog ni.. kalau ada pun citer tentang anak2 buah.. rezeki kan.. so dengan lapang hati aku menerimanya..

Menarilah sepuas-puasnya wahai BE "Huggies Review Contest" di dalam blog saya ni.. menari sampai kamu betul2 letih.. jangan cepat sangat lari daripada blog saya.. hehehe..

TQ Nuffnang! TQ readers!

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ