Monday, March 25, 2013

Blogger Gathering - Red Mummy & Nuffnang (Laser Tag)

Entry yang sepatutnya publish sebulan lebih yang lalu tapi baru hari ni terhegeh-hegeh nak publish.. ampun.. tuan blog memang suka benor bertangguh buat entry.. mood blogging asyik ke laut la katakan..


 Pertengahan bulan Februari hari tu, aku ada join Red Mummy Blogger Gathering anjuran Nuffnang dekat eCurve.. aku join ni atas tiket member blogger yang gojes, Eida.. sebenarnya Eida yang dapat jemputan untuk event ni.. dia boleh bawak sorang untuk join event ni.. since husband dia x dapat join, jadi dia ajaklah aku..
 
Masa Eida ajak tu memang segan oooo nak pergi.. blog aku ni biasa-biasa jer.. nanti yang datang mesti semua blogger hebat2..tapi, sebab Eida dah ajak kan, so tebalkan jer muka ni.. dah la masa sampai event tu kitaorang terlambat cikit.. Red Mummy pun dah sampai lama.. adoii, segan! duduk jer, nampak pulak beberapa blogger famous macam Cik Epal.. perggghhh, blogger famous pun datang awal ko.. malu babe.. masa sampai tu aku dah menyorok belakang Eida.. hahahha..
 
 
Event ni bukan semata borak or sesi berkenalan.. tapi ada disediakan game.. game hari tu, Laser Tag!! semua yang datang join laser tag game ni.. serius seronok giler game ni babe.. game ni lebih kurang macam paintball.. game ni dalam bilik yang gelap, siap ber'aircond' lagi.. tembak-tembak macam paintball tu tapi yang bestnya laser tag ni x sakit langsung!!!
 
 
Dah macam main polis-polis zaman kecik-kecik dulu.. kita akan pakai jaket yang ada lampu dan kita kena tembak lampu dekat jaket pasukan lawan.. contohnya, aku pakai jaket yang lampu hijau & pasukan lawan pakai jaket warna biru.. so, dalam keadaan gelap tu, aku kena cari lampu warna biru dan tembak tepat ke arah warna biru tu.. dalam gelap tu kena berlari & menyorok nak selamatkan diri.. penat oiiiiiiii..
 
 
Team aku ada 5 orang.. aku, Eida, Nory, adik Nory & bro JMR.. first time kenal bro JMR ni.. nama group kitaorang Purplelycious.. masa letak nama team ni, x tau pun yang bro JMR akan join team kitaorang.. nasiblah ko bang dapat masuk team kitaorang.. nama sangatlah gegurl.. sekali ada sorang lelaki.. hahahhaa...
 
 
Group kitaorang menang sekali jer.. 3 game lagi kalah.. tapi kalah-kalah pun enjoy ok.. tambah best, walaupun kalah dapat jugak goodies bag daripada Nuffnang.. untung babe.. team blogger famous, Cik Epal jadi juara ok!! terror Cik Epal main.. masa lawan team Cik Epal, aku banyak kali kena tembak dengan dia.. hahhahaha..
 
 
Red Mummy x sombong ok.. boleh ajak borak-borak.. boleh gelak sama-sama.. serius seronok dapat join event ni.. ye lah, aku ni blogger yang bukan suam-suam kuku jer, tapi blogger sejukkkkk betul.. sekali dapat jumpa blogger hot yang x sombong mestilah seronok kan.. Cik Epal pun x sombong.. cantik babe adik manis tu!!
 
So, tq Eida sebab sudi ajak Zana join gathering ni.. happy sangat2 walaupun penat!! hahahhaa... tq jugak untuk Nuffnang sebab anjurkan gathering yang sangat-sangat meriah ni..
 
Nota Cinta : semua gambar adalah ihsan kamera Nory & Eida.. hari tu aku memang segan gilerrrr nak bergambar.. huhuhu.. ini semua poyoooooo...
 
Salam sayang untuk semua!!
 
With love,
~ aDieyZa ~ 
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. bestnya Zana... teringin nak pegi.. tgu anak2 beso dulu lah.. hihi..

    kecik molek je kot redmummy ni, sebab lebih kurang zana je haa kann..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum zana. best best! hehe

    ReplyDelete
  3. ape goodies drpd nuffnang tu zana?

    ReplyDelete
  4. wahhh. mmg best la! teringin gak nak nengok cik epal ni depan2...

    ReplyDelete
  5. Untung larrrrr.

    Hahaha.

    Ala, suam2 kuku pun, you kira femes juga among other blogers Zana oi ;)

    ReplyDelete
  6. Wah.. bestnya. Mieya nie, entah bila lah nak merasa dapat jumpa blogger lain

    ReplyDelete
  7. terngin gak nak main laser tag ni..huuu

    ReplyDelete
  8. alaaa bestnyer dpt join event nuffnang !! ntah bile la dpt merase..hhuhu..

    ReplyDelete
  9. salam...singgah & follow....wah best nye bile la rezeki daku plak....

    ReplyDelete
  10. ok ok ok ok ok, at least zana update! hahahhaha.. lebiu sayanggg.. nnti kite main lagi ekk. kita tembak laki kitee. eh laki kite tembak kite. eh? hahahhahaha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ