Monday, March 18, 2013

New Triple Cheese Cheezy Wedges KFC


Menu : New Triple Cheese Cheezy Wedges KFC
Harga : Add on RM2.50

Review: sedap! penuh dengan cheese!!! makan sampai rasa macam nak menangis.. menangis sebab fikir betapa banyak lemak yang berjaya dikumpulkan kat dalam badan.. menangis sebab fikir bertapa happynya lemak-lemak tu menari kat dalam badan aku.. hahahaha..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~

Photobucket

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Assalamualaikum. sesal kemudian tidak berguna. kahkahkahakhka ;p

    ReplyDelete
  2. makan banyak² lepas u telanlah licetin shaklee tu... okk jer kot.... hahahaha... tergugat iman jugak.. balik ni mau singgah nak beli...

    ReplyDelete
  3. ya hampunnnnnnnnn nak kene try ni!!!!

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu nampak sedap disitu...
    meleleh koooooooooooooo

    ReplyDelete
  5. temptinggggnyaaa...
    camne nak kurangkan makananan fast food ni..huuu

    ReplyDelete
  6. yang tengok ni pon mcm nak menangis dah..

    slurppppp telan ailiooo..

    ReplyDelete
  7. serius tak tahu..kena makan ni zana...

    ReplyDelete
  8. Cheezy wedges baru!!! Dgn limpahan cheese? Knp lah kak zana tunjuk kat saya. Kesian husband saya nanti sbb kena paksa dgn saya bw gi KFC.. Ehehehe. Oh... Sy tak menyesal mkn sbb saya penggemar cheese.

    ReplyDelete
  9. huhu.. citer pasal triple cheesy wedges ni.. 2 kali beli hari tu.. tak puas beli skali katakan... :) nyam nyam.. mmg sedapppppp

    ReplyDelete
  10. Ida jgn terpedaya ida. jangan . jangannnn.. no fasfoooodddddddddddddddddddddd.. *tutupmata*

    ReplyDelete
  11. Aishhhh, sebelum bersalin kena masukkan dalam must eat list ni. haha.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ