Sunday, March 17, 2013

Tinggalkan Link Blog Anda Untuk Bloglist Baru Blog Adieyza

Sticky post until 17 Mac 2013.. scroll down for new entry.. TQ!

Dah lama rasanya tak update senarai bloglist dalam blog ni.. kadang2 aku perasan ada link blog yang dulunya tuan blog bujang, sekarang ni dah kahwin tapi still link blog tu duduk kat group yang belum kahwin.. huhuhu.. nampak sangat blog ni x terbela kan.. 

So, siapa2 yang perasan list blog dia x ada kat sidebar aku ni, boleh la tinggalkan link blog kat ruangan komen.. kalau boleh bagitau sekali blog korang tu masuk kategori mana.. 

a) TTC & Ex-TTC
b) isteri 
c) gadis
d) blogger Putrajaya (keje/stay Putrajaya)

Kalau korang ada link business ke, boleh la bagitau.. nanti aku buat kategori bloglist untuk business pulak.. kalau ada blogger lelaki nak tinggal jejak pun, bagitau k.. nanti aku buat bloglist untuk blogger lelaki yer.. tak perlu nak buat entry bagai pun yer.. just letak link blog korang kat ruangan komen.. simple!

Keep blogging guys!!

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

50 comments:

  1. Kakcik pun dah lama tak kemaskini senarai blog. :(

    ReplyDelete
  2. http://princessatie.blogspot.com
    kategori b-isteri tp kalau feeling2 gadis pun okay gak. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. c) gadis - dakpink.blogspot.com
    kahkahkahkah

    ;p

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum Zana, hee sheila nak join. hehehe
    masuk dlm group TTC.. http://www.sheilashahfiekry.my

    TQ zana♥♥♥

    ReplyDelete
  5. saya nuratika che yusoff, ingin lapor diri dari http://saya-suka-pink.blogspot.com/ berada di kategori TTC

    ReplyDelete
  6. http://zazaabdullatif.blogspot.com/
    kategori : B

    ReplyDelete
  7. http://thebrighteye.blogspot.com/

    BE dh tawin gataii..hehe
    b) isteri dan d) Putrajaya (keje)

    ReplyDelete
  8. Mila dari group isteri tp nak berangan jadi single boleh tak haha...pengsan laki aku dgrrr...

    ReplyDelete
  9. http://salmikhairil.blogspot.com ,nak jugak tersenarai..Sal termasuk dalam kategori a dan c boleh???..tapi terpulang pada zana nak letakkan kat list yang mana satu..kalau letak dua2 banyak sangat pulak nanti..hehehee

    ReplyDelete
  10. Alamak! Malulah kiter Zana. Sebab blog kita jgn kata setahun jagung. Tapi baru putik jagung. Hehe...
    (sajer mengacau Zana sebab dah lama tak berbalas komen...hihi)

    ReplyDelete
  11. ehh ade jugak kite punye...hehe...TQ dear..

    ReplyDelete
  12. maklumat sye di bawah ini..hehe

    http://anisxora.blogspot.com
    b)isteri..

    ReplyDelete
  13. nory nak masuk bloglist "gadis" boleh takk???
    hahahah...

    kalau takleh , under kategori "isteri" pon boleh lah...heheheheh

    noryzoulkefle.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. akk nk wat blog baru ke..
    kte duk ptjya..
    link kte http://aredhiq88.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
  15. x tau ler blog kite listed ke x...byk sgt nk kena tgok ni...
    tapi dh lame follow zana rasenye.. =)

    personal, married from putrajaya : http://ordinary-ameh.blogspot.com/
    business from putrajaya : http://ordinaryshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. nak msk dlm bloglist akak jugak..hihi

    http://www.karimahsgsiput.blogspot.com/

    kategori (b)..hiihiih :-)

    ReplyDelete
  17. http://umieshafizalina.blogspot.com/ a) TTC & Ex-TTC

    ReplyDelete
  18. http://kedakito.blogspot.ie/ ... thx :-)

    ReplyDelete
  19. nak tgglkn link jgk..hee :p

    http://starfleet2208.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam... maaf..newbie... hehe..kat mana nak tggal link blog tu? saya tinggalkan kat sini ye ... TTC = http://tryingtofindmylittleone.blogspot.com ... sudi-sudikanlah jenguk my blog ... :) tq

    ReplyDelete
  21. sila masukkan saya dlm kategori gadis boleh? hahahahha!! perasannnnnn ;p

    ReplyDelete
  22. http://keluargajoeayu.blogspot.com... kategori a dan b... terima kasih.

    ReplyDelete
  23. saya dh follow, salam perkenalan dr http://lalatulips.blogspot.com, kategori business on9

    ReplyDelete
  24. hi adieyza..thanx for following my blog. now i will follow u..hihi..
    http://aishahzahra.blogspot.com/
    kategori b

    btw, salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  25. HAI ZANA...i kategori isteri dan TTC..:)
    http://anna-alaui.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. terima kasih zana follow blog saya hihihi.....
    nak jugak masuk bloglist zana.... http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
    saya mestilah kategori isteri .. :) ... kalau layak kategori gadis harulah.. dah ada sorang bujang..

    ReplyDelete
  27. http://batubaiduri.blogspot.com/
    saye kategori wifey (^_^)

    ReplyDelete
  28. salam singgah bila sakit sedikit kebah. TQ for the doa. Cat: B ... http://kesumaangsana.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. salam...nak join bloglist u...
    http://haslizalizz.com
    kategori b-isteri

    ReplyDelete
  30. nak masuk list jgk la.. ni link K, http://jomkitastory.blogspot.com/ kategori TTC... tq..

    ReplyDelete
  31. akk pyer dah ade!!! yey....

    ReplyDelete
  32. Nak masuk...nak masuk....salam tuan tanah :-) http://iluvdesert.blogspot.com/
    yang benornya nak buat iluvdessert, tapik tertinggal plak satu s... sbb dh register, malas nk ubah...nanti semua org kena betulkan link. huhuhuhuh... :-)

    ReplyDelete
  33. salam kenal...
    will follow you and put ur blog link as well... :)
    btw, my blog link.. http://mzourlovelife.blogspot.com/
    category.. TTC.. (rasa sebak plak categori nih...)
    huhuhu... takpe ujian dari ALLAH and we have to be strong!
    good luck TTCian... :)

    ReplyDelete
  34. SA singgah sini ye...
    http://suriaamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. akak bagi masuk ke, akak tak bagi masuk ke, yaya nak masuk jugakkk :p
    www.nadiafarahida.com

    yeaayy, sayanggg kak zana! :)

    ReplyDelete
  36. nak join jgk..
    nak masuk dlm bloglist isteri

    http://indahitukamu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. jgn xletak tau kak..majok nnt..huhu

    www.tibit2babyboom.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. assalam, kak....nak jugak...
    gadis ye... http://akumira93.blogspot.com/
    =)
    time kasih....

    ReplyDelete
  39. Salam kenal Zan..terima kasih singgah blog ummi.Ummi pun bakal jadi warga Putrajaya,pertengahan bulan ni insyaAllah akan pindah ke precint 7. Nanti bolehlah kita berkenal-kenalan.
    Ummi tinggalkan link juga ye;
    http://salamborneo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. Nak masuk jugak. bloglist gadis

    http://budakshumort.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum. :)

    Atul pun nak join jugak. Letak lah blog atul dalam bloglist gadis ye. :)

    http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. alalala zana, smpat lagi x nak masuk link

    http://suebaharuddin.blogspot.com/
    dalam list TTC :)

    ReplyDelete
  43. nak jugek...

    http://abangcintasayang.blogspot.com/

    kategori isteri dan blogger putrajaya..hehe

    ReplyDelete
  44. list TTC tauuuu...

    http://akubukanblog.blogspot.com

    sayang kamooo zana oiii!

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. nak jugak join bloglist...

    gadis : http://fizah-sukhri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. wahh..nk join jgk! hehe

    bloglist: putrajaya/business

    BLOG EFA NUR~ http://efagurlz.blogspot.com

    tqq akk! :)

    ReplyDelete
  48. http://ell-82.blogspot.com/...
    rasanya ruangan utk isteri..kih3..

    slmt berknalan~~

    ReplyDelete
  49. salam.. sebelum ni silent readers je..
    bloglist : gadis


    http://ctalfakhishah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. alamak x sempat join..

    Blog djdanchef http://djdanchef.blogspot.com

    tapi kak adieyza dah letak kat list blog info menarik dah pun.. hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ