Monday, March 4, 2013

Instagram Encik Adiey - Dalam Hati Ada Taman!

Encik Adiey ni dia bukan jenis yang rajin nak ber"instagram".. tapi dia memang jenis yang suka mengambil gambar.. sebab tu kalau tengok dah dekat sebulan dia buat akaun instagram dia tapi baru 4 keping gambar jer ada.. seminggu satu kekdahnya tu.. hahaha..


Baru perasan yang gambar dalam instagram Encik Adiey majoritinya gambar pokok & bunga.. 3 daripada gambar adalah gambar pokok dan bunga? maksudnya? DALAM HATI ADA TAMAN!! hihihi..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. assalamualaikum, comel ok zana ;p

    ReplyDelete
  2. amboi kemain lagi....kumbang dan bunga tidak dpt dipisahkan lagi
    eh..eh...ada kaitan ke? hahaha...

    ReplyDelete
  3. seronok juga ada instagram ni...

    ReplyDelete
  4. husband kite pun jarang ber-instagram..gambo2 die semua gambo makanan la ape laaa..pun rasenye ade 4 5 gambo jer..hehehe

    ReplyDelete
  5. dalam hati ada pokok bungalah ni hehe

    ReplyDelete
  6. abi nory lagi lahh, langsung takde instagram...heheehhe..
    facebook pon buat untk main game je...
    heheehe

    ReplyDelete
  7. husband dya hempeh lah nk wat cm nih.. ^^

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ