Tuesday, March 12, 2013

Samsung Galaxy Young Special Edition (Hello Kitty)

Janji ditepati.. *eh, dah macam slogan nak berkempan pilihan raya pulak.. hehehe..

Last year, disebabkan anak buah sulung dah berjaya dapat result cemerlang dalam PMR, jadi kenalah tunaikan janji beli hadiah untuk dia.. 


Samsung Galaxy Y Edisi Hello Kitty.. nak jugak warna pink!!! lebih kurang perangai Acu Zana dia jugak.. huhuhu.. 

Memang dah ada janji dengan dia nak belikan handphone.. cuma masa tu belum tau nak bagi handphone apa.. so, end up pilih Galaxy Y ni sebab ada edisi hello kitty.. sesuai sangat dengan dia yang memang fanatik dengan hello kitty tu..

Serius cute jer aku rasa handphone ni.. dengan warna pink yang agak menyerlah, dengan gambar hello kitty dekat main button & ditambah pulak dengan gambar hello kitty dekat belakang handphone tu.. lagu2 dalam handphone tu pun semua lagu hello kitty.. gambar hello kitty tu malambak dalam tu.. memang super cute untuk anak buah aku tu..

Maybe ada yang kata aku terlalu manjakan anak buah dengan belikan hadiah handphone untuk dia.. takut dia leka nanti.. tapi aku sentiasa pesan kat dia yang jangan salah gunakan kemudahan dan kepercayaan yang orang dah bagi kat dia.. dan aku percaya dia akan pegang janji dia dekat aku..

So untuk Intan (Acu tau kakak akan baca), study smart ok.. jangan stress2 walaupun SPM tu tahun depan jer.. buat sehabis baik & jangan cepat lupa diri bila dah berjaya.. Acu will always luv u dear..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. untungnye...nk jadi anak buah zana jgak ler...hehehe...
    mahal x fon tu??cm berkenan la pulak... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jadi anak buah zana umur kena 20thn ke bawah.. hahaha.. harga handphone tu RM410 dear.. kalau berkenan, cpt2 gie beli.. hehehe

      Delete
  2. Assalamualaikum zana, bestnya Acu belikan untuk anak buah. hehehe

    ReplyDelete
  3. comel sangat...
    farisyah pun ada mintak..akak kata nanti dulu tunggu kakak besar hahahahhaa

    ReplyDelete
  4. untungnya jadi anak buah Acu...dapat hadiah hp tau :)

    ReplyDelete
  5. comell...teringinnya tapi dah beli hp bru hr tu..huhu

    ReplyDelete
  6. bertuahnya intan .... mestilah dia hargai acu dia bgkan....

    ReplyDelete
  7. acu zana, acik ida pun nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ