Wednesday, March 20, 2013

Buffered Earning (BE) Kelima Daripada Nuffnang



Syukur Alhamdulillah.. dalam tempoh sebulan ada 3 BE yang sudi singgah kat blog ni.. walaupun mood blogging kejap ada kejap tak ada, tapi sudi jugak Nuffnang hadiahkan BE untuk blog aku ni.. TQ so much Nuffnang!! BE daripada DIGI ni adalah BE kelima di tahun 2013..

Mula-mula macam sedih bila nampak ada satu BE bulan Mac yang dah jadi ME.. x sampai 2 minggu pun BE tu menari-nari kat blog ni.. rasanya tu BE yang paling sekejap pernah stay kat blog ni.. tapi, still ada earning yang berjaya dikumpulkan daripada BE tu.. lepas la beli beberapa paket coklat kinder bueno.. hahaha...

TQ so much untuk DIGI sebab sudi hadiahkan BE untuk blog ni.. TQ so much Nuffnang.. harapnya lepas ni banyak lagi BE yang tersangkut kat blog ni.. boleh guna duit tu untuk shopping.. hehehe..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. Assalamualaikum. taniah! sheila tak reti nak buat ni. sebab nuffnang pending sheila punya tiket. dah 4 tahun blogging, tak pernah earn duit hasil blogging :'(

    ReplyDelete
  2. kak zana BE kita sama, mila pun dapat seketul BE yang sama

    ReplyDelete
  3. Banyakkkk nyeee BE dia...best!! :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ