Wednesday, March 20, 2013

WordLess Wednesday - Cerita Facebook



 
 
Ada yang terkena batang hidung sendiri... hehehe... korang selalu buat jugak ke? kalau ada, meh ngaku cepat.. hahaha..
 
Kadang-kadang kita hanya nak berkongsi, tapi selalu disalah erti.. kita x tau tujuan orang tu buat macam tu, so kita relaks jer la.. if x suka, kita hide orang tu dari news feed kita.. jom kita elakkan daripada membuat andaian pada orang lain.. *peringatan untuk diri saya sendiri jugak yer..
 
Sumber : Hampeh E-Cards
 
Salam sayang untu semua!!
 
With love,
~ aDieyZa ~
 
 
 
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. Like status sendiri tu x pernah lagi..tp part check in tu kdg2 buat juga..hee :)

    ReplyDelete
  2. suka yang last tu.. 1st msti upload dkt FB dulu.. ~

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang kena perli dengan suami sampai makan apa nak kena show off kat orang macam lawak ke der tu orang macam tu looser hahaha..sentap mak !!!!

    ReplyDelete
  4. jarang berFB..tp btl la tu zana,elakkan membuat andaian terhadap org lain..kalau niat kita disalah ertikan mesti sedihkan?..hehe..niat nak kongsi2,tp org ingat kita nak show off..mulakan dgn diri sendiri dulu :))

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ